Equipacions

Per demanar-te l’equipació del Club, tant la samarreta i el pantaló com el xandall, tens que passar per Atmosfera Sport, per a provar-te-la i encomanar-la.
 

Loteria

Si tens que arreplegar loteria,  ho podràs fer els dies d’entrenament, a la pista. Dimarts i divendres, de 19 a 20:30, tant Àngela Martín com Mª José Del Pozo estaran per a que pugues endur-te-la. En el cas de que no pogueres passar-te, pots fer que algun altre membre del Club te l’arreplegue.
MOLT IMPORTANT: Tot aquell que no haja arreplegat la loteria abans de l’1 de Novembre, se li cobrarà la farda sencera. Es la teua responsabilitat arreplegar-la. Quan més prompte la tingues, més prompte la vendràs.
 

Agraiment en nom del Club

En nom del Club, volem donar-vos les gràcies a tots aquells/elles que, d’una forma o altra, heu col·laborat per a que aquesta XXVI edició haja estat tot un èxit. Es evident, que el gran actiu del C. A. Els Coixos sou vosaltres, i que sense la vostra ajuda no es podria fer res. Es molt emocionant veure la gran quantitat de gent i de treball que despleguem per a que tot vaja tant bé. Es mèrit de tots!                          
Al mateix temps, comentar-te que estem oberts a qualsevol proposta que tingues per a millorar, tant la carrera, com el Club, per tant, no deixes de fer-nos-la arribar.
Enhorabona! Podem estar ben contents del que, un any més, hem fet.
Moltes gràcies.
 

Viatge Final de Curs

Com tots els anys hem programat una eixida, per a celebrar el final de curs i el lloc elegit enguany es VILA-REAL, ONDA  I BORRIANA.
 Quant? El diumenge, 24 de Juny.
 
 On quedem? L’autobús estarà a la redona del Saló Giner,a les 8 h. Cal estar una miqueta abans, ja que es l’hora d’eixida.
 
 Que veurem? Al llarg del dia farem distintes activitats. Després d’esmorzar, a les 10 farem una visita guiada a l’Estadi de la Ceràmica (camp de futbol del Vila-real). Cap a migdia visitarem el castell d’Onda, declarat bé d’interès cultural, on podrem gaudir d’un dels castells més espectaculars de la nostra Comunitat. Després de dinar, per la vesprada, ens acostarem a la platja de l’Arenal a Borriana, on podrem nadar o fer un passeig pel Clot de la Mare de Déu, al costat de la platja.
 
 Cal portar?: Calcer de caminar, xancles (per a nadar),banyador, tovallola, gorra i protector solar.
 
 Com apuntar-se? La inscripció es pot fer:
  per mig d’Angela (656 853 954)
  o bé ,a la pista, els dies d’entrenament contactant en María  José Del Pozo, Julián o Jaume.
  També es podrà fer per mig d’una transferència al Club posant com a concepte excursió i el nom. Cal enviar un e-mail al correu del Club, per a informar.
 
  ES05 2038 6314 47 3000106818
 
 Preu:  10 € per als majors i 5 € per als menuts.

 Menjar: Al preu de la inscripció està inclòs el dinar. En el moment de la inscripció, cal triar un plat. Ací tens la informació. Hi ha menú per a xiquets.

     L’esmorzar va pel compte de cadascú. Es pot portar entrepà o demanar-lo al bar.
Els dos plats a triar son:
 “Solomillo de cerdo a la pimienta con patates panadera” o
 “Bacalao al horno con patates panadera”
 
 Dia màxim per a la inscripció : dimarts, 19/6/18
 
IMPORTANT: Les places de l’autobús aniran cobrint-se per rigorós ordre d’apuntar-se, per tant si no vols quedar-te a terra, no t’ho deixes per a última hora.

 

Activitats Triatló

Els nostres companys del Triatló ens volen fer partícips de totes les activitats que solen programar i que, a continuació, te detallem:
 Eixida en bici: El dissabte a les 8 al bar el Pato (Avda. Vicent Andrés Estellés,1). Es per a tots els nivells. Hi ha grup de btt i carretera.
 Entrenaments de Natació: Son dimarts i dijous, de 20.00 a 21:15 h, a la piscina de la Devesa. En el preu de la fitxa del Club no està inclós el preu de la piscina, que cal pagar apart.
Tens estes opcions:
o Abonament de tot l’any: son 135 € (pots fraccionar-ho en 70 € ara i 65 € , en febrer)
o Abonament de 20 sessions: 51 €
o Abonament de 10 sessions: 35 €
Per a més informació sobre aquests temes, pots contactar amb Paco Cortés els dies d’entrenament del Club(dilluns i dimecres, de 19 a 21 h) o als entrenaments de natació (dimarts o dijous). També pots fer-ho per tfn al 675822818 (millor per WhatsApp).
 

Llicències Federatives

Tots aquells/elles que estiguen interressats en traure algunes d’estes llicències o en renovar la seua fitxa, poden fer-ho per mig de les gestions del Club. Tindries que fer el següent:

 • ATLETISME
  Tens que posar-te en contacte amb Ricardo Pérez (l’entrenador) els dies d’entrenament , que te recordem son dimarts i divendres, de 19 a 21 h., acudint a la pista. Amb aquesta fitxa pots participar a les proves de cros, pista ,...organitzades per la Federació d’Atletisme.
 • MUNTANYA
  Per a tots aquells que estiguen interessats/ades en tindre llicència federativa de muntanya per al 2017, o bé siga per a fer-se-la per primera vegada o bé per a renovar-la, teniu que posar-vos en contacte amb Ramón Trullenque (Tfn 616428376), per a
  comentar-vos el que es necessita i els preus. Cal que parles amb ell, per a que done temps per a fer tots els tràmits.
 • TRIATLÓ
  Enguany, també des del Club es podrà fer la gestió per a aconseguir la fitxa de Triatló o bé per a renovar-la aquells/elles que ja la tinguen. Lògicament, seria per al 2018. Per a més informació, contactar amb Javi Terol ( 678830534).
 

Calèndari d\'Activitats Juny

JORNADA SOCIAL, la qual consistirà en realitzar una sèrie d’actes on puguen participar tots els membres del Club, amb l’únic objectiu de passar-ho bé.
•       Quant? El diumenge, 4 de juny.
•       On quedem? A les 10 h. a l’Ermita de Sant Bernat.
•       Qué farem per a esmorzar? Abans que res, tots junts, pegarem una volta d’uns 5 kms. pel terme, on cadascú pot triar com la vol fer ( corrent, caminant, amb bici,...).Es recomana que els més xicotets porten la bici. Després farem un bon esmorzar ací, on no faltarà el cuixot, beguda, orxata i aigua llimó.
•       Foto “oficial”: Aprofitant que estem ací, ens farem una foto amb la nova equipació. Recorda portar-la.
•       Qué farem per a dinar?
Després anirem al Camp de Futbol, on prepararem una “picadeta” i paella , per a tots.
Com apuntar-se? Es podrà fer a la botiga de la Loteria Gorba o avisant a Angela Peiró (656853954), al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
•       Dia màxim per a la inscripció : dijous, 1/6/17.
 
II CAMPUS D’ESTIU MULTIESPORTIU
Enguany, degut a l’èxit de la 1ª edició, el Club ha volgut tornar a oferir  el Campus d’Estiu Multiesportiu, que anirà del dijous, 22 de juny fins al 14 de juliol, per a xiquets entre 6 i 14 anys. Si tens fills/es i estàs interessat/ada, es convenient que fases la preinscripció el més prompte possible, per a fer les previsions. Tens tota la informació, així com l’enllaç per a la preinscripció, a la nostra web(www.coixoscarlet.es).
   Anima’t a apuntar-los i passa la veu per a que ho conega més gent. Per suposat, es pot apuntar gent que no siga del Club.
 
EXCURSIÓ FI DE CURS, com tots els anys hem programat una eixida.
T’avancem que serà el diumenge, 25 de juny, apunta-ho en l’agenda.  En unes setmanes, et passarem la informació completa per a que tingues coneixement de tot.

EQUIPATGES
Te recordem que si encara no tens l’equipatge o vols alguna nova peça, pots passar per Atmosfera Esport, per a demanar-ho.

ENTRENAMENT XIQUETS
Degut a l’època de l’any que estem, entenguem convenient retardar una miqueta l’horari d’inici de l’entrenament. Per tant, a partir del dimarts, 16 de maig, serà a les 18:30 h.

NOVETAT IMPORTANT XXV VOLTA A PEU
Atenent a les moltes peticions dels corredors, tant de fora com, sobre tot, de dins del Club, i per donar-li un caràcter especial al 25 aniversari, la Junta ha decidit que aquesta edició es celebrarà el dissabte, 23 de setembre, per la vesprada. Per suposat es mantindran les curses per als xiquets, abans de l’absoluta. Este canvi ens suposa un gran repte però, estem convençuts que amb la teua ajuda, tot eixirà endavant, i de la millor forma

COL.LABORADORS VOLTA A PEU
Degut a la dificultat amb que ens trobem per a aconseguir col·laboradors que ens aporten algun tipus d’ajuda econòmica per a la Volta a peu d’enguany, et volem fer partícip d’aquesta preocupació i demanar-te que si tens coneixement d’alguna empresa (fàbrica, tenda, bar,…) que ens puga ajudar (per poc que siga), estaria benvinguda. Per suposat, eixiria en els cartells anunciadors i en la publicitat. Si es així, posa´t en contacte amb algú de la Junta.

 

VII Pujada a les 3 Gràcies: Marx Dos Aigües - Carlet

EDICIÓ ESPECIAL: RUTA DELS BARRANCS I LES FONTS
Mantenint els llocs d’eixida (Dos Aigës) i arribada (Carlet ), l’edició d’enguany vol ser especial, serà l’any dels barrancs i de les fonts. Anem a gaudir del barranc de Las Letras, del barranc del Charco Claro, el de la Romana, el de Xolls, el del Quencall... barrancs molt atractius per als senderistes i els amants de la naturalesa, malgrat els incendis recents. Al llarg del nou recorregut passarem per fonts com la Fontalba, la font del Buitre, el Charco Claro,  la font de la Majaespesa, el Charco Negro, la font de Xolls o la Fonseca.
Enguany no pujarem al Pico de l'Ave ni a la Colaita però sí a Matamon, per un altre lloc, prop de la Casa del Metge. No abandonem el recorregut d'estos primers sis anys que ja l'hem fet nostre. Canviem per a conèixer nous paratges i així poder valorar més el que tenim...TAN A PROP I TAN LLUNY.
 
Si estàs interessat/ada es important que tingues en compte una sèrie de qüestions:
 
•  Dia: dissabte, 4 de març de 2017.
• Lloc i hora d’eixida: Concentració a les 5’45 de la matinada, darrere de l’estació del tren (zona del vidre)des d’on eixirem, en autobús, cap a Dos Aigües (es prega puntualitat).
• Menjar: Tant l’esmorzar com el dinar correrà a càrrec de l’organització, tant sols cal portar alguna coseta per a picar i aigua per al trajecte.
•  Arribada: Està prevista sobre les 19 h. a Carlet, on tindrem un fi de trajecte, al cantó del Vidre, amb l’entrega de regals per a tots els participants.
• Vestimenta: En principi, i segons el temps que faça, caldrà portar calcer de muntanya, pantaló llarg, roba d’abric, talla vent o capa d’aigua, barret, guants i frontal.
 
INSCRIPCIÓ: El termini per a inscriure’s serà el 26 de febrer. La inscripció quedarà formalitzada previ pagament de 15 € al nº de compte de Bankia-Carlet, posant el nom de la persona inscrita
   ES 05 2038  6314  47  3000106818
 
MOLT IMPORTANT: Després de fer l’ingrés cal enviar un missatge al correu del Club (coixoscarlet@yahoo.es), indicant el nom complet de l’inscrit i el dni . Inscripció limitada a 50 places. En el cas de que es superaren les places, es tindria en compte l’ordre d’inscripció.

En el preu entrarà l’esmorzar, el dinar, l’autobús d’anada fins a Dos Aigües i el fi de festa organitzat per a l’arribada a Carlet
 
DIFICULTAT: S’entén que la dificultat es ALTA degut, no tant al perfil de la caminata, sinó a la durada dels quasi 40 Kms de la marxa, per tant cal estar ben entrenat.
 
Tin en compte que es un dia per a gaudir de la natura, i no per a patir sense necessitat. Si no estàs preparat/ada per a esta edició tens tot un any per davant per a entrenar la de l’any que ve.

T’esperem! Anima’t!

 

Calèndari d'Activitats Juny

Amb la fí de mantindre’t informat de les pròximes activitats que anem a realitzar, volem passar-te una relació d’aquelles que entenguem més significatives.
 
1.      JORNADA SOCIAL, la qual consistirà en realitzar una sèrie d’actes on puguen participar tots els membres del Club, amb l’únic objectiu de passar-ho bé.
 
•        Quant? El diumenge, 5 de juny.
•        On quedem? A les 10 h. en la pista d’entrenar (camp de futbol).
•        Qué farem? Pegarem una volta de 5 kms. pel terme,on cadascú pot triar com la vol fer ( correguent, caminant, amb bici,...), després jocs per als més menuts i esmorzar. Es recomana que els més xicotets porten la bici.
Després ens quedarem al Camp de Futbol, on prepararem una “picadeta” i paella , per a tots.
Com apuntar-se? Es podrà fer a la botiga d’Infantils Marian, a Lotería Gorba o avisant a Angela Peiró (656853954), al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
 
  Dia màxim per a la inscripció : dimecres, 1/6/16.
 
2.      EXCURSIÓ FI DE CURS, com tots els anys hem programat una eixida.T’avancem que serà el diumenge, 19 de juny, apunta-ho en l’agenda.  En unes setmanes, et passarem la informació completa per a que tingues coneixement de tot.
 
 
3.      COL.LABORADORS VOLTA A PEU
 
Degut a la dificultat amb que ens trobem per a aconseguir col.laboradors que ens aporten algun tipus d’ajuda econòmica per a la Volta a peu d’enguany, et volem fer particip d’aquesta preocupació i demanar-te que si tens coneixement d’alguna empresa (fàbrica, tenda, bar,…) que ens puga ajudar (per poc que siga), estaria benvinguda. Per suposat, eixiria en els cartells anunciadors i en la publicitat. Si es així, posa´t en contacte amb algú de la Junta.
 
Si vols més informació,sobre qualsevol tema, tant sols tens que contactar amb algún membre de la Junta, o passar-te per la pista , els  dies d’entrenament.
 

VI Pujada a les 3 Gràcies: Marxa Dos Aigües - Carlet

De nou enguany hem programat la marxa de muntanya que inclou els 3 pics més emblemàtics de la nostra zona: l’Ave, la Colaita i Matamon. Al igual que els últims anys, l’eixida serà des de Dos Aigües acabant a Carlet.
 
Si estàs interessat es important que tingues en compte una sèrie de qüestions:
 
•  Dia: dissabte, 5 de març de 2016.
• Lloc i hora d’eixida: Concentració a les 5’45 de la matinada, darrere de l’estació del tren (zona del vidre)des d’on eixirem, en autobús, cap a Dos Aigües (es prega puntualitat).
• Menjar: Tant l’esmorzar com el dinar correrà a càrrec de l’organització, tant sols cal portar alguna coseta per a picar i aigua per al trajecte.
•  Arribada: Està prevista sobre les 19 h. a Carlet, on tindrem un fi de trajecte, al cantó del Vidre, amb l’entrega de regals per a tots els participants.
• Vestimenta: En principi, i segons el temps que faça, caldrà portar calcer de muntanya, pantaló llarg, roba d’abric, talla vent o capa d’aigua, barret, guants i frontal.
 
 
INSCRIPCIÓ: El termini per a inscriure’s serà el 28 de febrer. La inscripció quedarà formalitzada prèvi pagament de 15 € al nº de compte de Bankia-Carlet, posant el nom de la persona inscrita
 
2038  6314  47  3000106818
 
MOLT IMPORTANT: Després de fer l’ingrés cal enviar un missatge al correu del Club (coixoscarlet@yahoo.es), indicant el nom de l’inscrit i el dni . Inscripció limitada a 50 places. En el cas de que es superaren les places, es tindria en compte l’ordre d’inscripció.
 
En el preu entrarà l’esmorzar, el dinar, l’autobús d’anada fins a Dos Aigües i el fi de festa organitzat per a l’arribada a Carlet
 
DIFICULTAT: S’entén que la dificultat es ALTA degut, no tant al perfil de la caminata, sinó a la durada dels quasi 40 Kms de la marxa, per tant cal estar ben entrenat.
 
Tin en compte que es un dia per a gaudir de la natura, i no per a patir sense necessitat. Si no estàs preparat/ada per a esta edició tens tot un any per davant per a entrenar la de l’any que ve.
 
 
T’esperem! Anima’t!
 

Activitats Gener 2016

ACTE PRESENTACIÓ  VI CIRCUIT DE CARRERES RIBERA DE XÚQUER
                                                                                           
La presidència del Circuit es rotatòria i enguany ens ha tocat presidir-lo, el que significa que tant l’acte de presentació, com l’entrega de trofeus, al finalitzar, es farà a Carlet. El Club ha designat a Benjamí Mansilla per a representar-lo.
L’acte es farà al Saló Giner, el divendres, 22 de gener, a les 20 h. Vos esperem a tots!, per tal de que l’esdeveniment siga el més “lluit” posible.
Per cert, estaria bé que, enguany, participara en cada cursa una bona representació del Club. Ja vos passarem més noticies, al respecte.
 
SOPAR DE GERMANOR
 
Com tots els anys, l’últim divendres de gener (dia 29) farem el nostre Sopar de Germanor. Serà, com sempre, al Siglo XXI, i d’ací uns dies vos passarem més informació sobre l’esdeveniment (on apuntar-se, preu, hora, menú,...).
Apunta-t´ho a l’agenda i vine, t’ho passaràs molt bé.
 
ENTRENAMENTS
 
Te recordem que els entrenament ja han tornat a començar, després de la parada nadalenca, cal tornar a ells per a “cremar” els excesos d’aquests dies.
 
 
 

Activitats Desembre 2015

LLICÈNCIES FEDERATIVES DE MUNTANYA
        
Per a tots aquells que estiguen interessats en tindre llicència federativa de muntanya per al 2016, o bé siga per a fer-se-la per primera vegada o bé per a renovar-la, teniu que posar-vos en contacte amb Ramón Trullenque (Tfn 616428376), per a comentar-vos el que es necessita i els preus. Cal que parles amb ell, abans del 20 de desembre, per a que done temps per a fer tots els tràmits.
 
LOTERIA DE NADAL
 
Te recorde que ja està complit el plaç per a fer el pagament de la loteria de Nadal. Si no ho has ingressat, t’agraïriem que ho feres el més prompte posible, ja que cal pagar a l’Administració de loteria . Tin en compte, quan vages a fer l’ingrés en el nº de compte que apareix en el talonari, posar el concepte “loteria” + el teu nom, per a poder tindre la informació. Si te’n sobra molta , pots contactar amb Jaume Vanaclocha, a la pista els dies d’entrenament, perr si algú en necessitara i et poguera ajudar.
 
SANT SILVESTRES CARLET (NOVETAT)  I VALENCIA
 
Enguany tenim la novetat de que anem a celebrar una I Sant Silvestre a Carlet, es farà el dimarts, 29 de desembre, a les 20:30 h, i es totalment gratuïta, amb una aportació d’algun aliment sec (1 kg d’arròs, pasta, llegums,...), per al Banc d’Aliments. La distància es de 3 kms, sent accesible per a la gran majoria. Per a que tot vaja bé, et demanem la teua col.laboració, o bé participant (es recomana portar disfressa) o ajudant . Si pots ajudar (donant dorsals, aigua o tallant carrers), posa’t en contacte amb Benja Mansilla (690 155 666). Fem d’aquesta primera edició tot un èxit, participant! Col.laborem nosaltres, el Triatló i el Velo-Club.
 
XXXII San Silvestre popular de València: Dimarts, 30/12, a les 20:00, a la plaça de l’Ajuntament. Distancia: 5.000 mts. El Club traurà dorsals per a tots aquells que vullguen anar. Després, ens quedarem a sopar, com tots els anys. Si estàs interessat/ada, contacta amb Angela Martin (656 853 954), per a fer un compte dels que pogam ser. Tant per a l’una com per a l’altra, s’ha buscat una disfressa comuna per a que molta gent puga portar la mateixa.  Angela mateixa t’explicarà el que cal fer.
 
 

Programació d'Entrenaments 14-15

 Per a enguany, hem programat distintes possibilitats d’entrenaments amb diversos horaris:

·        L’entrenament d’iniciació, a càrrec d’HECTOR, on els més menuts poden practicar esport, bassant-se en jocs, proves i exercicis, molt divertits, necessaris per a poder-los motivar. Aquest entrenament serà els dilluns i dimecres de 18 a 19:30 h.

.       Comptarem amb l’habitual entrenament de RICARDO. Serà en l’horari normal , dimarts i divendres, de 19 a 21 h

.        Enguany, tindrem un nou entrenador, PACO CORTÉS, que  tractarà de complementar els entrenaments especifics de Ricardo, treballant la força i la potència tan important en el trail running i així, poder evitar lessions típiques dels corredors. Seràn el dilluns i el dimecres.

 o   En la primera hora, tant de dilluns (19:00 a 20:00) com de dimecres (18:00 a 19:00), estaran dissenyades per a les categories inferiors o iniciació a la competició. En esta hora es treballaran més la tècnica, pliometria (reforçar a nivell articular/tendinos) i propiocepció ( guanyar agilitat i coordinació en les cames ).

o     En la segona hora, dilluns ( 20:00 a 21:00) i dimecres ( 19:00 a 20:00) estarà més enfocada per als adults, on es treballarà més la força específica de la musculatura de correr i estabilizadors (abdominals-lumbars i tren superior ), a més a més de la PLIOMETRIA, PROPIOCEPCIÓ i técnica de carrera.

            Esperem que tots aquests canvis siguen del vostre agrat i vos ajude, tant a millorar esportivament com a evitar les maleïdes lessions.

 SI NECESITES MES INFORMACIÓ SOBRE ESTOS O ALTRES TEMES, CONTACTA AMB ALGUN MEMBRE DE LA JUNTA.

 SIGAU BONS I A DISFRUTAR!

 

 

Activitats Octubre 2015

GALA FINAL CIRCUIT DE LA RIBERA
 
El proper divendres, 23 d’octubre, es celebrarà la Gala final del V Circuit Ribera de Xúquer 2015. L’acte tindrà lloc a les 20:30 h., al Centre Polivalent “ Verge de la Salut” d’Algemesí (c/ de la Safor, nº 22-zona del Plà).
L’esdeveniment posarà punt final a una nova edició, on el nostre Club ha tornat a destacar, tant en l’absolut, amb el segon lloc per equips i grans actuacions  individuals , com a nivell dels xiquets, amb les victòries d’Alex Morante i Josep García, en les seues respectives categories.
Al mateix acte es farà entrega d’un regal per a tots aquells que han completat el circuit i que, en el nostre cas, son 14 majors i 6 xiquets. Per a demanar la talla de l’equipació cal entrar a la pàgina de “cronorunner” i demanar-la allí en l’apartat dedicat especialment.
A la fi, es servirà un vi d’honor i tindrà lloc una degustació.
Si necessites més informació, pots consultar en “correntpelxuquer.org” i “cronorunner.com”.
 
III PUJADA POPULAR A MATAMON
 
El diumenge, 25 d’octubre, tindrà lloc la pujada popular a Matamon, organitzada pel Grup Aventurer i Matamon Trail i que compta amb dues modalitats (una caminant i altra corrent). Es tracta , sense dubte, d’una activitat molt recomanable, a la que vos animem a participar.
Tota la informació necessaria la trobaràs al cartell que vos adjuntem o a la web de l’Ajuntament.
 
LOTERIA DE NADAL
 
Si encara no l’has arreplegada, podràs fer-ho a la pista els dimarts i divendres, a partir de les 8. Si tens dificultats per a anar, contacta amb Jaume Vanaclocha, per mig del correu del Club (coixoscarlet@yahoo.es).
 

Equipatges Club

En estos moments, tot aquell que tinga necessitat de nous equipatges del Club, pot anar a la tenda d’Atmòsfera Sport a Carlet (principi del carril bici), per tal d’elegir la seua talla. Hem pensat el fer noves samarretes, amb disseny paregut a l’anterior, però amb un material més lleuger (més apropiat per a l’estiu).
 
En un principi, hem començat per la samarreta, tant en tirants com amb mànega curta, més endavant anirem incorporant noves peces. El preu es de 15 € i cal abonar-ho a la tenda , en el moment de fer l’encomana.
 
Quan més prompte vages, més prompte la rebràs.
 
Al final, ens hem decidit per un fabricant de roba esportiva que ens assegura mantindré el disseny fins a que ens decidim a canviar-lo.
 
Per a qualsevol dubte, parla amb Jaume Vanaclocha o envia un missatge al correu del Club (coixoscarlet@yahoo.es).
 

Excursió fi de curs (Jérica-Montanejos)

Com tots els anys hem programat una eixida, per a celebrar el final de curs i el lloc elegit enguany es a JÉRICA-MONTANEJOS, un lloc que ens sorprendrà, pels seus paratges naturals i els seus monuments.
•        Quant?   El diumenge, 28 de Juny.
•        On anirem? L’autobús ens portarà fins a Jérica, on esmorzarem (recordeu que cal portar-lo de casa). Després caminarem per a visitar les trinxeres de la Guerra Civil, encara ben conservades; la torre mudèjar de “Las Campanas”, única d'aquest estil en la Comunitat Valenciana; i el barri antic, amb els seus carrerons empinats, placetes i monuments.
Cap a l'una del migdia tornarem a agafar l’autobús, uns quaranta minuts, fins arribar a Montanejos. Allí farem un xicotet passeig pel poble, fins al lloc on dinarem, el Asador Gil. Al seu menjador gaudirem de bones vistes del riu Mijares i la seua vall.
Després del dinar, un camí d'un quilometre, riu amunt, ens portarà a una de les platges d'interior més autèntiques de Castelló, la “Fuente de los Baños”, on majors i menuts podrem nadar i gaudir d'unes aigües transparents i d'un paratge de gran bellesa.
A l'aparcament de la zona ens recollirà l’autobús, al voltant de les sis de la vesprada, per a tornar cap a Carlet.
Hora prevista d'arribada:  8 de la vesprada. 
•        Cal portar?: Calcer de caminar, xancles (per a nadar),banyador, tovallola, gorra i protector solar.
•        On quedem? Esperarem l’autobús a la redona del Saló Giner, a les 8,15 h.
•        Com apuntar-se? La inscripció es podrà fer a “Infantils Marian”, a  “Loteria Gorba” o, directament, a Àngela Peiró (656853954) al preu de 10 € per als majors i 5 € per als menuts (fins als 18 anys). Està inclòs l’autobús i el dinar.
•        Menjar: Per a esmorzar, cal portar entrepans. Per a dinar , els majors podran triar entre un segon de carn o peix. Cal confirmar-ho en el moment d’apuntar-se..
•        Dia màxim per a la inscripció : dimecres, 24/6/15.
 

Calèndari d\'activitats Maig-Juny

Amb la fí de mantindre’t informat de les pròximes activitats que anem a realitzar, volem passar-te una relació d’aquelles que entenguem més significatives.
 
1.      JORNADA SOCIAL, la qual consistirà en realitzar una sèrie d’actes on puguen participar tots els membres del Club, amb l’únic objectiu de passar-ho bé.
 
•        Quant? El diumenge, 31 de maig.
•        On quedem? A les 10 h., a la pista d’entrenar (camp de futbol).
•        Qué farem? Pegarem una volta de 5 kms. pel terme,on cadascú pot triar com la vol fer ( correguent, caminant, amb bici,...), després jocs per als més menuts i esmorzar. Es recomana que els més xicotets porten la bici.
Després ens quedarem al Camp de Futbol, on prepararem una “picadeta” i paella , per a tots.
•        Com apuntar-se? Es podrà fer a la botiga d’Infantils Marian o “Loteria Gorba” (junt al bar El Jardí, al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
•        Dia màxim per a la inscripció : dimecres, 27/05/10.
 
2.      EXCURSIÓ FI DE CURS, com tots els anys hem programat una eixida.
 
T’avancem que serà el diumenge, 28 de juny, apunta-ho en l’agenda.  En unes setmanes, et passarem la informació completa per a que tingues coneixement de tot.
 
3.      ENTRENAMENT XIQUETS
 
Et recordem que, degut a l’època de l’any que estem, entenguem convenient retardar una miqueta l’horari d’inici de l’entrenament. Ara comencen a les 18:30 h.
 
4.      COL.LABORADORS VOLTA A PEU
 
També volem recordar-te que hem començat a preparar la Volta a peu i degut a la dificultat amb que ens trobem per a aconseguir col.laboradors que ens aporten algun tipus d’ajuda econòmica, et volem fer particip d’aquesta preocupació i demanar-te que si tens coneixement d’alguna empresa (fàbrica, tenda, bar,…) que ens puga ajudar (per poc que siga), estaria benvinguda. Per suposat, eixiria en els cartells anunciadors i en la publicitat. Si es així, posa´t en contacte amb algú de la Junta.
 

V CIRCUIT CAJAMAR RIBERA DE XÚQUER “Corrent pel Xúquer”

Aquesta setmana començarà la quinta edició del circuit de curses populars de la Ribera de
Xúquer, aquest any amb novetats destacades que volem fer-te arribar i on, de nou, formem
part de l’organització:

1. PREINSCRIPCIÓ
Una millora important, per a enguany, es la preinscripció a tot el circuit. Cal apuntar-se per a
poder puntuar. Encara que després caldrà inscriures carrera a carrera, entenem que al tindre
les teues dades, serà molt més fàcil complimentar les distintes inscripcions. Per a poder ferho,
cal entrar a la web del circuit http://correntpelxuquer.org i buscar l’apartat de
“INSCRIPCIONS I LLISTES D’INSCRITS AL CIRCUIT OBERTES”, on podràs apuntar-te
i consultar el llistat. Es molt important fer-ho si penses anar a alguna carrera, per tal de poder
puntuar i ajudar al Club en la competició.

2. XIQUETS
Tots els menors que vullguen participar i puntuar tenen que presentar una autorització
signada . Poden fer-la per a la primera cursa, on hi haja proves per als menuts, i li valdrà per
a tota la resta del circuit. Trobareu el document a la web del circuit.
Sense forçar-los, es una bona motivació per a ells que puguen participar, en quan en quan, en
alguna carrera.

3. CALENDARI DE PROVES
MARÇ
 IV Mitja i quarta marató d’Alcantera: diumenge, 15 (21,097 kms i 10,5 kms) 10 h.
 XV Volta a peu a Catadau: dissabte, 28 (11 kms) 18 h. Hi ha proves per als xiquets.
17 h

ABRIL
 XV Volta a peu a Gavarda: dissabte, 11(8 kms) 19 h. Hi ha proves per als xiquets.18h
 II 10 k de Benimodo: diumenge, 19 (10 kms) 11,30h. Hi ha proves per als xiquets.10 h
 X Gran Fons de Turís: diumenge, 25 (16 kms) . Hi ha proves per als xiquets. 10 h
Més endavant, et passarem la resta del calendari. En tot cas, per a qualsevol dubte, pots
consultar la web del circuit.
Fent 9 curses de les 14, ja has completat el Circuit. Els xiquets, tenen que puntuar en 6 d’11.
Anima’t a participar-hi.

 

V Pujada a les 3 Gràcies: Marxa Dos Aigües - Carlet

De nou enguany hem programat la marxa de muntanya que inclou els 3 pics més emblemàtics de la nostra zona: l’Ave, la Colaita i Matamon. Al igual que els últims anys, l’eixida serà des de Dos Aigües acabant a Carlet.
Si estàs interessat es important que tingues en compte una sèrie de qüestions:
Dia: dissabte, 7 de març de 2015.
Lloc i hora d’eixida: Concentració a les 5’45 de la matinada, darrere de l’estació del tren (zona del vidre)des d’on eixirem, en autobús, cap a Dos Aigües (es prega puntualitat).
Menjar: Tant l’esmorzar com el dinar correrà a càrrec de l’organització, tant sols cal portar alguna coseta per a picar i aigua per al trajecte.
Arribada: Està prevista sobre les 19 h. a Carlet, on tindrem un fi de trajecte, al cantó del Vidre, amb l’entrega de regals i diplomes per a tots els participants.
Vestimenta: En principi, i segons el temps que faça, caldrà portar calcer de muntanya, pantaló llarg, roba d’abric, talla vent o capa d’aigua, barret, guants i frontal.
 
INSCRIPCIÓ: El termini per a inscriure’s serà el 28 de febrer. La inscripció quedarà formalitzada prèvi pagament de 15 € al nº de compte de Bankia-Carlet
2038  6314  47  3000106818.

Cal posar el nom de la persona que anirà a l’excursió . Inscripció limitada a 50 places. En el cas de que es superaren les places, es tindria en compte l’ordre d’inscripció.
En el preu entrarà l’esmorzar, el dinar, l’autobús d’anada fins a Dos Aigües i el fi de festa organitzat per a l’arribada a Carlet

DIFICULTAT: S’entén que la dificultat es ALTA degut, no tant al perfil de la caminata, sinó a la durada dels quasi 40 Kms de la marxa, per tant cal estar ben entrenat.
Tin en compte que es un dia per a gaudir de la natura, i no per a patir sense necessitat. Si no estàs preparat/ada per a esta edició tens tot un any per davant per a entrenar la de l’any que ve.
 
T’esperem! Anima’t!

 

Sopar de Germanor

El divendres, 30 de gener, farem el tradicional sopar de germanor del club, on hi hauran regals, jocs per a xiquets, distincions i sorpreses.
 On el farem?
Al saló Siglo XXI, quedarem sobre les 21,30 h.
 On cal apuntar-se?
Enguany hem disposat dos punts, per a facilitar el tema :
 A la botiga d’Infantils Marian (al carrer de la Casa de la Cultura).
 A la botiga “Loteria Gorba” (junt al bar El Jardí)
Pots triar on et vinga millor.
 Fins a quant?
 Abans del dimarts, 27.
 Quant cal pagar? 
20 € menú de majors i 7 € menú de xiquets.
Es podrà triar entre menú de carn o peix (cal dir-ho al apuntar-se).
 

Circuit Ribera de Xúquer

Diumenge, 9 de Març : III Mitja i quarta marató d’Alcàntera de Xúquer (els 10 kms, no son puntuables per al circuit). 21 kms. No hi ha per a xiquets.
Diumenge, 23 de març: IX Gran Fons de Turís. 15 kms. No hi ha per a xiquets.
Diumenge, 6 d’abril: Ier 10 K de Benimodo.
Dissabte, 26 d’abril: XIV Volta a peu a Gavarda. 8 kms.
Dissabte, 3 de maig: XXVIII Volta a peu a l’Alcúdia.10 kms.
Dissabte, 10 de maig: II 10 k Ciutat d’Alzira
Dissabte, 7 de juny: XXX Volta a peu d’Algemesí. 10 kms.
Dissabte, 21 de juny: II Volta a peu a Sant Joanet. 8,2 kms. No hi ha per a xiquets.
Dissabte, 28 de juny: XXV Volta a peu a Sumacàrcer. 8,2 kms. No hi ha per a xiquets.
Dissabte, 5 de juliol: VII Volta a peu al Mareny. 7,1 kms. No hi ha per a xiquets.
Dimecres, 6 d’agost: XIV Volta a peu a Riola. 8 kms.
Divendres, 29 d’agost: XXIV Volta a peu nocturna a Manuel. 8,4 kms.
Dissabte, 13 de setembre: XVIII Volta a peu a Alginet. 8 kms.
Diumenge, 28 de setembre: XXII Volta a peu a Carlet. 10 kms.

Per a que tingues tota la informació més completa i detallada, et passem la web oficial del circuit on podràs resoldre qualsevol dubte: www.correntpelxuquer.org

NOTA: Per a completar el circuit cal finalitzar 9 de les 14 carreres programades. Per als xiquets, hi han 9 proves, de les quals hi ha que correr, al menys, 6.

 

Calèndari d'Activitats Juny

JORNADA SOCIAL, la qual consistirà en realitzar una sèrie d’actes on puguen participar tots els membres del Club, amb l’únic objectiu de passar-ho bé.
 
•        Quant? El diumenge, 1 de juny.
•        On quedem? A les 10 h. en la pista d’entrenar (camp de futbol).
•        Qué farem? Pegarem una volta de 5 kms. pel terme,on cadascú pot triar com la vol fer ( correguent, caminant, amb bici,...), després jocs per als més menuts i esmorzar. Es recomana que els més xicotets porten la bici.
Després ens quedarem al Camp de Futbol, on prepararem una “picadeta” i paella , per a tots. Després de dinar hi hauràn distintes activitats: campionat de truc, botar a la corda, partidet de futbol i, per supost, “pelar” als que no vinguen .
•        Com apuntar-se? Es podrà fer a la botiga d’Infantils Marian o avisant a Angela Peiró (656853954), al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
•        Dia màxim per a la inscripció : dimecres, 28/05/10.
 


EXCURSIÓ FI DE CURS, com tots els anys hem programat una eixida.
 
T’avancem que serà el diumenge, 22 de juny, apunta-ho en l’agenda.  En unes setmanes, et passarem la informació completa per a que tingues coneixement de tot.
 

ENTRENAMENT XIQUETS
 
Degut a l’època de l’any que estem, entenguem convenient retardar una miqueta l’horari d’inici de l’entrenament. Per tant, a partir del dimarts, 20 de maig, serà a les 18:30 h. 
 

COL.LABORADORS VOLTA A PEU
 
Degut a la dificultat amb que ens trobem per a aconseguir col.laboradors que ens aporten algun tipus d’ajuda econòmica per a la Volta a peu d’enguany, et volem fer particip d’aquesta preocupació i demanar-te que si tens coneixement d’alguna empresa (fàbrica, tenda, bar,…) que ens puga ajudar (per poc que siga), estaria benvinguda. Per suposat, eixiria en els cartells anunciadors i en la publicitat. Si es així, posa´t en contacte amb algú de la Junta.
 
Si vols més informació,sobre qualsevol tema, tant sols tens que contactar amb algún membre de la Junta, o passar-te per la pista , els  dies d’entrenament

 

Excursió Fi de Curs (Anna)

Com tots els anys hem programat una eixida, per a celebrar el final de curs i el lloc elegit enguany es ANNA, una zona que ens sorprendrà, pels seus paratges naturals i els seus monuments.
 
        Quant? El diumenge, 29 de Juny.
 
        On anirem? L’autobús ens portarà fins el Llac d'Anna, possiblement el lloc més conegut dels que visitarem. Una curta passejada ens acostarà a la Fuente Negra, “manantial” natural amb una xicoteta llacuna on aprofitarem per a esmorzar (recordeu que cal portar-lo de casa). Després caminarem fins el Gorgo Catalán, zona de bany molt cuidada que recull l'aigua de la Fuente Negra. Travessant el poble arribarem a l'Assut i al Gorgo de la escalera, canó on les aigües del riu formen un llac i cascades espectaculars. Després de passar pel Gorgo Gaspar i el Lavadero de la Balsa, la guia de turisme d'Anna ens acompanyarà per a fer la visita al Palacio Cervellón. Es tracta d'un antic castell, després palau, restaurat com a centre de difusió patrimonial, on cal ressaltar el pati i les sales àrabs, que ens recordaran l'Alhambra de Granada, les sales Borja i Cervellón i la sala d'Anna.
Finalitzada la visita al palau tornarem caminant fins al Llac d'Anna. És l'hora del bany i allí trobarem des de piscines naturals a una piscina municipal, al costat del lloc elegit per al dinar.
Per la vesprada encara ens quedarà una sorpresa. A un quilòmetre del llac en direcció a Énguera trobarem la Fuente de Marzo, un altre paratge ben cuidat on també es pot prendre el bany (és convenient portar unes esportives velles per a nadar). Després tornarem cap al llac, caminarem pels seus voltants i, perquè no, podem fer un passeig en barca.
A les 6 i mitja tenim prevista l'hora de tornada.
 
        Cal portar?: Calcer de caminar, xancles (per a nadar),banyador, tovallola, gorra i protector solar.

        On quedem? Esperarem l’autobús a la redona del Saló Giner, a les 8,15 h. 
 
        Com apuntar-se? La inscripció es podrà fer a Infantils Marian o, directament, a Àngela Peiró (656853954) al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
 
        Menjar: Per a esmorzar, cal portar entrepans i aigua. Per a dinar es podrà triar entre menjar de calent (uns 10 €) o dur-se els entrepans de casa. Hi ha menú per als xiquets per 5 €. Cal confirmar-ho en el moment d’apuntar-se, per tal de reservar taula.
 
        Dia màxim per a la inscripció : dimarts, 24/6/14
 
Més avant vos passarem més informació per a que no se’ns oblide res.
 
 
IMPORTANT: Les places de l’autobús aniran cobrint-se per rigorós ordre d’apuntar-se, per tant si no vols quedar-te a terra, no t’ho deixes per a última hora.
 

Cursa de la DONA

A día d’avuí , els dorsals dels que podiem disposar per a la Cursa de la Dona s’han esgotat, en aquest moment hem inscrit a 120 dones, omplint les places dels dos autobusos que hem llogat. En principi, haviem aconseguit un centenar que, després, a dures penes hem pogut ampliar a 120, no poguent disposar de més. 
 

   Tot un èxit! Deguem de congratular-nos de la gran acollida que està tinguent aquesta iniciativa del nostre  Club, en el seu afany de promocionar la pràctica de l’esport entre tots els col.lectius. 
 
 
 • On quedem? 
 la redona del Saló Giner, en el malecó.
 
• A quina hora?
A les 7:45 h.
 
• Hora de tornada ?
En principi, està previst a les 13 h., en el lloc que es determine amb els conductors dels autobusos.
 
 NOTA IMPORTANT: Els autobusos estaran numerats i es prega que es torne amb el mateix que es va, amb la fi de tindre clar si faltara alguna persona.
 
 Ves entrenant per a estar en bona forma!
 
A gaudir de la matinal, fent esport amb bona companyia!

 

Carrera de la Dona

El diumenge, 6 d’abril, a les 10 del matí es celebrarà a València, la 10ª edició d’aquesta cursa, que té com a finalitat potenciar l’esport entre les dones. La distància es de 6,5 kms., totalment plans, que es poden fer correguent o caminant.
•  Inscripcions: Contactar amb Angela Martin (656853954), abans del 26/03/14.
•  Preu inscripcions: Per ser sòcia del Club pagaràs 5 euros, dels 10 que val. Poden apuntar-se totes aquelles xiques majors de 12 anys (poden anar mes xicotetes , però sense dorsal).
 •  Com sempre quedarem un poc abans de les 8 h. a l’estació.
•   La eixida de la carrera serà en la Avda. Del Port i la meta en el Passeig de Neptuno.
 
El Club fa un esforç per a ajudar a la inscripció, per tant apunta’t si realment tens idea d’anar (evidentment, a última hora pot passar qualsevol cosa) , per no fer despeses innecessàries.
 
Es important avisar amb antelació, ja que les plaçes son  limitades, I ningú es pot inscriure el dia de la prova. Anima’t! T’ho passaràs molt bé! La diverssió està assegurada i es una bona forma de fer esport. Comença ja l’entrenament!.
 
NOTA: Sentint-ho molt, solament s’arreplegarà el dorsal i la bolsa de les xiques inscrites per mig del llistat oficial, ja que la gestió dels que s’apunten individualment, per internet, es distinta, i complica molt la seua retirada.
 
SI NECESITES MES INFORMACIÓ SOBRE ESTOS O ALTRES TEMES, CONTACTA AMB ALGUN MEMBRE DE LA JUNTA.
 

IV Pujada a els Tres Gràcies

De nou enguany hem programat la marxa de muntanya que inclou els 3 pics més emblemàtics de la nostra zona: l’Ave, la Colaita i Matamon. L’hem programada, com l’any passat, eixint des de Dos Aigües, i esperem que vos agrade de nou i pugam gaudir d’ella durant molts anys més.

Si estàs interessat es important que tingues en compte una serie de qüestions:


Dia: dissabte, 1 de març de 2014.

Lloc i hora d’eixida: Concentració a les 5’45 de la matinada,darrere de l’estació del tren (zona del vidre)des d’on eixirem, en autobús, cap a Dos Aigües (es prega puntualitat).

Menjar: Tant l’esmorzar com el dinar correrà a càrrec de l’organització, tant sols cal portar algunacoseta per a picar i aigua per al trajecte.

Arribada: Està prevista sobre les 19 h. a Carlet, on tindrem un fi de trajecte, al cantó del vidre, amb l’entrega de regals i diplomes per a tots els participants.

Vestimenta: En principi, i segons el temps que faça, caldrà portar calcer de muntanya, pantaló llarg, roba d’abric, talla vent o capa d’aigua, barret, guants i frontal.

INSCRIPCIÓ: El termini per a inscriure’s serà el 25 de febrer. La inscripció quedarà formalitzada prèvi pagament de 15 € al nº de compte de Bankia-Carlet

                   2038  6314  47  3000106818
Cal posar el nom de la persona que anirà a l’excursió . Inscripció llimitada a 50 places. En el cas de que es superaren les places, es tindria en compte l’ordre d’inscripció.

En el preu entrarà l’esmorzar, el dinar, l’autobús d’anada fins a Dos Aigües i el fi de festa organitzat per a l’arribada a Carlet

DIFICULTAT: S’enten que la dificultat es ALTA degut, no tant al perfil de la caminata, sinò a la durada dels quasi 40 Kms de la marxa, per tant cal estar ben entrenat.


Tin en compte que es un dia per a disfrutar de la natura,i no per a patir sense necessitat. Si no estàs preparat/ada per a esta edició tens tot un any per davant per a entrenar la de l’any que ve.

T’esperem.

 

Sopar de Germanor

El divendres, 31 de gener, farem el tradicional sopar de germanor del club, on hi hauran regals, jocs per a xiquets, distincions i sorpreses.
•       On el farem?
Al saló Siglo XXI, quedarem sobre les 21,30 h.
•       On cal apuntar-se?
Enguany hem disposat dos punts, per a facilitar el tema :
  A Jaume Vanaclocha, a la pista, els dies d’entrenament.
  A la botiga d’Infantils Marian (al carrer de la Casa de la Cultura).
Pots triar on et vinga millor.
•       Fins a quant?
 Abans del divendres, 25.
•       Quant cal pagar? 
20 € menú de majors i 7 € menú de xiquets.
 Es podrà triar entre menú de carn o peix (cal dir-ho al apuntar-se).
Anima’t.
 

Entrenament per als xiquets -NOVETAT-

Amb la fi de millorar i donar un major servei als nostres socis, des del Club volem posar en marxa una nova iniciativa que esperem siga del vostre grat.

A partir del dimarts, 29 d’octubre, comptarem amb l’ajuda d’un nou entrenador que es farà càrrec dels més menuts ( entre 8-14 anys). En principi, els horaris seran els següents:

                            DIMARTS I DIVENDRES: 18 a 19:30 h

Hem cregut convenient avançar l’horari, tenint en compte el canvi de l’hora pròxim i que anem de cara a l’hivern. En tot cas, si algun dia et ve millor anar una miqueta més tard, no hi haurà cap problema, ja que estarà Ricardo i pot entrenar també.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és intentar fer més atractiu la pràctica de l’atletisme als més menuts, intentant combinar l’entrenament amb la realització de jocs, evidentment relacionats amb aquest esport. Està enfocada per als xiquets que, agradant-los aquesta activitat, necessiten trobar la motivació per a vindre, al ajuntar-se amb altres xiquets i fer entrenaments més divertits.

Nosaltres hem pegat el pas però, per a què tinga èxit, necessitem la col•laboració dels pares i la seua implicació. Moltes vegades, haurem de donar-los una “empenteta” per a animar-los a anar, que després ens agrairan. També pot ser una bona excusa per a, al mateix moment, aprofitar i pegar unes "voltetes" a la pista, bé caminant o corrent.

En principi, aquesta iniciativa no tindrà ningun cost afegit, però sí que seria convenient, per temes de segurs, fer-se una fitxa escolar. Més avant, et passarem més informació.

Esperem que t’agrade i que tinga èxit entre els xiquets, fent-los més atractiu la pràctica d’aquest esport i que, molts més s’animen i s’apunten. El que faria que fora molt més divertit.

NOTA: Ricardo continuarà entrenant, per suposat, en el seu horari habitual.

 

Nova Temporada

A partir del dimarts, 3 de setembre, comença la nova temporada amb els entrenaments a la pista. L'horari serà, com sempre, de 19 a 21 h., tant els dimarts, com els divendres. Tin en compte que, el divendres 13, no hi haurà entrenament per ser festes a Carlet.

Si vols posar-te en forma, anima't i , de segur, que no t'arrepentiràs.