22/09/2018: XXvi Volta a peu ‘Ciutat de Carlet’ 2018

Calendari

Equipacions

Per demanar-te l’equipació del Club, tant la samarreta i el pantaló com el xandall, tens que passar per Atmosfera Sport, per a provar-te-la i encomanar-la.

Loteria

Si tens que arreplegar loteria,  ho podràs fer els dies d’entrenament, a la pista. Dimarts i divendres, de 19 a 20:30, tant Àngela Martín com Mª José Del Pozo estaran per a que pugues endur-te-la. En el cas de que no pogueres passar-te, pots fer que algun altre membre del Club te l’arreplegue.
MOLT IMPORTANT: Tot aquell que no haja arreplegat la loteria abans de l’1 de Novembre, se li cobrarà la farda sencera. Es la teua responsabilitat arreplegar-la. Quan més prompte la tingues, més prompte la vendràs.

Agraiment en nom del Club

En nom del Club, volem donar-vos les gràcies a tots aquells/elles que, d’una forma o altra, heu col·laborat per a que aquesta XXVI edició haja estat tot un èxit. Es evident, que el gran actiu del C. A. Els Coixos sou vosaltres, i que sense la vostra ajuda no es podria fer res. Es molt emocionant veure la gran quantitat de gent i de treball que despleguem per a que tot vaja tant bé. Es mèrit de tots!                          
Al mateix temps, comentar-te que estem oberts a qualsevol proposta que tingues per a millorar, tant la carrera, com el Club, per tant, no deixes de fer-nos-la arribar.
Enhorabona! Podem estar ben contents del que, un any més, hem fet.
Moltes gràcies.

Viatge Final de Curs

Com tots els anys hem programat una eixida, per a celebrar el final de curs i el lloc elegit enguany es VILA-REAL, ONDA  I BORRIANA.
 Quant? El diumenge, 24 de Juny.
 
 On quedem? L’autobús estarà a la redona del Saló Giner,a les 8 h. Cal estar una miqueta abans, ja que es l’hora d’eixida.
 
 Que veurem? Al llarg del dia farem distintes activitats. Després d’esmorzar, a les 10 farem una visita guiada a l’Estadi de la Ceràmica (camp de futbol del Vila-real). Cap a migdia visitarem el castell d’Onda, declarat bé d’interès cultural, on podrem gaudir d’un dels castells més espectaculars de la nostra Comunitat. Després de dinar, per la vesprada, ens acostarem a la platja de l’Arenal a Borriana, on podrem nadar o fer un passeig pel Clot de la Mare de Déu, al costat de la platja.
 
 Cal portar?: Calcer de caminar, xancles (per a nadar),banyador, tovallola, gorra i protector solar.
 
 Com apuntar-se? La inscripció es pot fer:
  per mig d’Angela (656 853 954)
  o bé ,a la pista, els dies d’entrenament contactant en María  José Del Pozo, Julián o Jaume.
  També es podrà fer per mig d’una transferència al Club posant com a concepte excursió i el nom. Cal enviar un e-mail al correu del Club, per a informar.
 
  ES05 2038 6314 47 3000106818
 
 Preu:  10 € per als majors i 5 € per als menuts.

 Menjar: Al preu de la inscripció està inclòs el dinar. En el moment de la inscripció, cal triar un plat. Ací tens la informació. Hi ha menú per a xiquets.

     L’esmorzar va pel compte de cadascú. Es pot portar entrepà o demanar-lo al bar.
Els dos plats a triar son:
 “Solomillo de cerdo a la pimienta con patates panadera” o
 “Bacalao al horno con patates panadera”
 
 Dia màxim per a la inscripció : dimarts, 19/6/18
 
IMPORTANT: Les places de l’autobús aniran cobrint-se per rigorós ordre d’apuntar-se, per tant si no vols quedar-te a terra, no t’ho deixes per a última hora.

Activitats Triatló

Els nostres companys del Triatló ens volen fer partícips de totes les activitats que solen programar i que, a continuació, te detallem:
 Eixida en bici: El dissabte a les 8 al bar el Pato (Avda. Vicent Andrés Estellés,1). Es per a tots els nivells. Hi ha grup de btt i carretera.
 Entrenaments de Natació: Son dimarts i dijous, de 20.00 a 21:15 h, a la piscina de la Devesa. En el preu de la fitxa del Club no està inclós el preu de la piscina, que cal pagar apart.
Tens estes opcions:
o Abonament de tot l’any: son 135 € (pots fraccionar-ho en 70 € ara i 65 € , en febrer)
o Abonament de 20 sessions: 51 €
o Abonament de 10 sessions: 35 €
Per a més informació sobre aquests temes, pots contactar amb Paco Cortés els dies d’entrenament del Club(dilluns i dimecres, de 19 a 21 h) o als entrenaments de natació (dimarts o dijous). També pots fer-ho per tfn al 675822818 (millor per WhatsApp).

Llicències Federatives

Tots aquells/elles que estiguen interressats en traure algunes d’estes llicències o en renovar la seua fitxa, poden fer-ho per mig de les gestions del Club. Tindries que fer el següent:

 • ATLETISME
  Tens que posar-te en contacte amb Ricardo Pérez (l’entrenador) els dies d’entrenament , que te recordem son dimarts i divendres, de 19 a 21 h., acudint a la pista. Amb aquesta fitxa pots participar a les proves de cros, pista ,...organitzades per la Federació d’Atletisme.
 • MUNTANYA
  Per a tots aquells que estiguen interessats/ades en tindre llicència federativa de muntanya per al 2017, o bé siga per a fer-se-la per primera vegada o bé per a renovar-la, teniu que posar-vos en contacte amb Ramón Trullenque (Tfn 616428376), per a
  comentar-vos el que es necessita i els preus. Cal que parles amb ell, per a que done temps per a fer tots els tràmits.
 • TRIATLÓ
  Enguany, també des del Club es podrà fer la gestió per a aconseguir la fitxa de Triatló o bé per a renovar-la aquells/elles que ja la tinguen. Lògicament, seria per al 2018. Per a més informació, contactar amb Javi Terol ( 678830534).

Calèndari d\'Activitats Juny

JORNADA SOCIAL, la qual consistirà en realitzar una sèrie d’actes on puguen participar tots els membres del Club, amb l’únic objectiu de passar-ho bé.
•       Quant? El diumenge, 4 de juny.
•       On quedem? A les 10 h. a l’Ermita de Sant Bernat.
•       Qué farem per a esmorzar? Abans que res, tots junts, pegarem una volta d’uns 5 kms. pel terme, on cadascú pot triar com la vol fer ( corrent, caminant, amb bici,...).Es recomana que els més xicotets porten la bici. Després farem un bon esmorzar ací, on no faltarà el cuixot, beguda, orxata i aigua llimó.
•       Foto “oficial”: Aprofitant que estem ací, ens farem una foto amb la nova equipació. Recorda portar-la.
•       Qué farem per a dinar?
Després anirem al Camp de Futbol, on prepararem una “picadeta” i paella , per a tots.
Com apuntar-se? Es podrà fer a la botiga de la Loteria Gorba o avisant a Angela Peiró (656853954), al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
•       Dia màxim per a la inscripció : dijous, 1/6/17.
 
II CAMPUS D’ESTIU MULTIESPORTIU
Enguany, degut a l’èxit de la 1ª edició, el Club ha volgut tornar a oferir  el Campus d’Estiu Multiesportiu, que anirà del dijous, 22 de juny fins al 14 de juliol, per a xiquets entre 6 i 14 anys. Si tens fills/es i estàs interessat/ada, es convenient que fases la preinscripció el més prompte possible, per a fer les previsions. Tens tota la informació, així com l’enllaç per a la preinscripció, a la nostra web(www.coixoscarlet.es).
   Anima’t a apuntar-los i passa la veu per a que ho conega més gent. Per suposat, es pot apuntar gent que no siga del Club.
 
EXCURSIÓ FI DE CURS, com tots els anys hem programat una eixida.
T’avancem que serà el diumenge, 25 de juny, apunta-ho en l’agenda.  En unes setmanes, et passarem la informació completa per a que tingues coneixement de tot.

EQUIPATGES
Te recordem que si encara no tens l’equipatge o vols alguna nova peça, pots passar per Atmosfera Esport, per a demanar-ho.

ENTRENAMENT XIQUETS
Degut a l’època de l’any que estem, entenguem convenient retardar una miqueta l’horari d’inici de l’entrenament. Per tant, a partir del dimarts, 16 de maig, serà a les 18:30 h.

NOVETAT IMPORTANT XXV VOLTA A PEU
Atenent a les moltes peticions dels corredors, tant de fora com, sobre tot, de dins del Club, i per donar-li un caràcter especial al 25 aniversari, la Junta ha decidit que aquesta edició es celebrarà el dissabte, 23 de setembre, per la vesprada. Per suposat es mantindran les curses per als xiquets, abans de l’absoluta. Este canvi ens suposa un gran repte però, estem convençuts que amb la teua ajuda, tot eixirà endavant, i de la millor forma

COL.LABORADORS VOLTA A PEU
Degut a la dificultat amb que ens trobem per a aconseguir col·laboradors que ens aporten algun tipus d’ajuda econòmica per a la Volta a peu d’enguany, et volem fer partícip d’aquesta preocupació i demanar-te que si tens coneixement d’alguna empresa (fàbrica, tenda, bar,…) que ens puga ajudar (per poc que siga), estaria benvinguda. Per suposat, eixiria en els cartells anunciadors i en la publicitat. Si es així, posa´t en contacte amb algú de la Junta.

VII Pujada a les 3 Gràcies: Marx Dos Aigües - Carlet

EDICIÓ ESPECIAL: RUTA DELS BARRANCS I LES FONTS
Mantenint els llocs d’eixida (Dos Aigës) i arribada (Carlet ), l’edició d’enguany vol ser especial, serà l’any dels barrancs i de les fonts. Anem a gaudir del barranc de Las Letras, del barranc del Charco Claro, el de la Romana, el de Xolls, el del Quencall... barrancs molt atractius per als senderistes i els amants de la naturalesa, malgrat els incendis recents. Al llarg del nou recorregut passarem per fonts com la Fontalba, la font del Buitre, el Charco Claro,  la font de la Majaespesa, el Charco Negro, la font de Xolls o la Fonseca.
Enguany no pujarem al Pico de l'Ave ni a la Colaita però sí a Matamon, per un altre lloc, prop de la Casa del Metge. No abandonem el recorregut d'estos primers sis anys que ja l'hem fet nostre. Canviem per a conèixer nous paratges i així poder valorar més el que tenim...TAN A PROP I TAN LLUNY.
 
Si estàs interessat/ada es important que tingues en compte una sèrie de qüestions:
 
•  Dia: dissabte, 4 de març de 2017.
• Lloc i hora d’eixida: Concentració a les 5’45 de la matinada, darrere de l’estació del tren (zona del vidre)des d’on eixirem, en autobús, cap a Dos Aigües (es prega puntualitat).
• Menjar: Tant l’esmorzar com el dinar correrà a càrrec de l’organització, tant sols cal portar alguna coseta per a picar i aigua per al trajecte.
•  Arribada: Està prevista sobre les 19 h. a Carlet, on tindrem un fi de trajecte, al cantó del Vidre, amb l’entrega de regals per a tots els participants.
• Vestimenta: En principi, i segons el temps que faça, caldrà portar calcer de muntanya, pantaló llarg, roba d’abric, talla vent o capa d’aigua, barret, guants i frontal.
 
INSCRIPCIÓ: El termini per a inscriure’s serà el 26 de febrer. La inscripció quedarà formalitzada previ pagament de 15 € al nº de compte de Bankia-Carlet, posant el nom de la persona inscrita
   ES 05 2038  6314  47  3000106818
 
MOLT IMPORTANT: Després de fer l’ingrés cal enviar un missatge al correu del Club (coixoscarlet@yahoo.es), indicant el nom complet de l’inscrit i el dni . Inscripció limitada a 50 places. En el cas de que es superaren les places, es tindria en compte l’ordre d’inscripció.

En el preu entrarà l’esmorzar, el dinar, l’autobús d’anada fins a Dos Aigües i el fi de festa organitzat per a l’arribada a Carlet
 
DIFICULTAT: S’entén que la dificultat es ALTA degut, no tant al perfil de la caminata, sinó a la durada dels quasi 40 Kms de la marxa, per tant cal estar ben entrenat.
 
Tin en compte que es un dia per a gaudir de la natura, i no per a patir sense necessitat. Si no estàs preparat/ada per a esta edició tens tot un any per davant per a entrenar la de l’any que ve.

T’esperem! Anima’t!

Calèndari d'Activitats Juny

Amb la fí de mantindre’t informat de les pròximes activitats que anem a realitzar, volem passar-te una relació d’aquelles que entenguem més significatives.
 
1.      JORNADA SOCIAL, la qual consistirà en realitzar una sèrie d’actes on puguen participar tots els membres del Club, amb l’únic objectiu de passar-ho bé.
 
•        Quant? El diumenge, 5 de juny.
•        On quedem? A les 10 h. en la pista d’entrenar (camp de futbol).
•        Qué farem? Pegarem una volta de 5 kms. pel terme,on cadascú pot triar com la vol fer ( correguent, caminant, amb bici,...), després jocs per als més menuts i esmorzar. Es recomana que els més xicotets porten la bici.
Després ens quedarem al Camp de Futbol, on prepararem una “picadeta” i paella , per a tots.
Com apuntar-se? Es podrà fer a la botiga d’Infantils Marian, a Lotería Gorba o avisant a Angela Peiró (656853954), al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
 
  Dia màxim per a la inscripció : dimecres, 1/6/16.
 
2.      EXCURSIÓ FI DE CURS, com tots els anys hem programat una eixida.T’avancem que serà el diumenge, 19 de juny, apunta-ho en l’agenda.  En unes setmanes, et passarem la informació completa per a que tingues coneixement de tot.
 
 
3.      COL.LABORADORS VOLTA A PEU
 
Degut a la dificultat amb que ens trobem per a aconseguir col.laboradors que ens aporten algun tipus d’ajuda econòmica per a la Volta a peu d’enguany, et volem fer particip d’aquesta preocupació i demanar-te que si tens coneixement d’alguna empresa (fàbrica, tenda, bar,…) que ens puga ajudar (per poc que siga), estaria benvinguda. Per suposat, eixiria en els cartells anunciadors i en la publicitat. Si es així, posa´t en contacte amb algú de la Junta.
 
Si vols més informació,sobre qualsevol tema, tant sols tens que contactar amb algún membre de la Junta, o passar-te per la pista , els  dies d’entrenament.

vore tot el calendari....
Activitats

Sopar de Germanor 2019

El sopar de germanor es la nostra forma de celebrar el tancament d’un any, fent un reconeixement a les coses bones que ens han passat. Es clar que hi ha molta gent del Club que es mereixedora d’un guardó que el reconega pels seus mèrits, per la seua constància, per haver fet alguna cosa destacada durant l’any però, tot vindrà. Al llarg dels anys son moltes les persones que han sigut reconegudes i esperem que, en pròximes edicions, moltes més ho continuen sent.
Enguany els guardonats han estat David Blasco, amb la força de la joventut; Empar Casp, l’èxit de la constància; Javi Gorba, la superació per la força de voluntat; José Zornoza, el company que tots volem tindre per a entrenar; Sergi Parra, excel·lent en cadascuna de les disciplines que practica; Miguel Gabaldón, un gran enamorat de les Maratons; i com no, Angel Macias, un vertader exemple per a tots.
També hem volgut reconèixer la llavor que s’està fent en el projecte de “ Carlet Camina”, potenciant el hàbits saludables entre tota la gent, sense restriccions d’edat i on gent del Club te un paper fonamental. La gran gesta aconseguida per la gent del Triatló, pujant a la primera divisió autonòmica, ha estat una de les grans noticies de la temporada. I era de justícia, reconèixer la gran llavor que, durant 2 anys, ha realitzat Benja Mansilla com a president del Circuit, donant una gran imatge del Club i sent un exemple per a la gent dels altres pobles.
Tenim que agrair el treball de tota la gent que ha fet possible l’organització d’aquest acte. Vos esperem l’any que ve!
Fotos


Mitja i 10 k d’Alzira

Bona actuació dels nostres en la última prova del Circuit, la Mitja i el 10 k d'Alzira. De la prova curta, destacar el segon lloc de Benja Mansilla entre els sèniors. Les millors noticies vingueren de la Mitja, amb la victòria de M. José Del Pozo i el segon lloc de M. Angeles Fabra, en les respectives categories. Bons resultats també per equips, segones entre les xiques, mentre que els xics quedaren tercers. Enhorabona a tots i totes, i ara ja només queda la gala de cloenda a Catadau. Ens vegem allí!
Fotos


9 d’Octubre 2018

Un any més i van uns quants, alguns dels nostres han celebrat el 9 d'octubre a la nostra manera, com més ens agrada, corrent. Enguany, Jaume Hervás ( vertadera ànima de la tradició), junt a Manolo, Joan, Álvaro i Oscar han tornat a fer el recorregut fins a la plaça de la Verge de València, amb visita inclosa a la Catedral. Com ja es habitual, un bon grapat de companys els han acompanyat uns quants kilòmetres, animant-los i desitjant-los sort. Esperem que, una vegada més, hagen gaudit d'aquesta bonica i especial iniciativa. Enhorabona per mantenir aquest esdeveniment tan especial. Fins l'any que ve!


V Mitja Marató del Kaki

La quinta edició de la Mitja Marató del Kaki ha significat un salt qualitatiu dins de la seua trajectòria i es que quan es posen mitjans i voluntat, l'èxit està assegurat. La promoció de l'esdeveniment, els entrenaments programats, la qualitat de la borsa del corredor i un preu assequible ha fet que els dorsals s'esgotaren abans d'hora. Sens dubte, un gran entrenament per a tots aquells que estan preparant alguna Marató. En l'apartat esportiu, bons resultats en general per a la gent del Club, on cal fer ressenya del segon lloc d'Angels Gonzàlez en la seua categoria. Des del Club volem donar l'enhorabona al C.A. l'Alcúdia per la gran organització i pel gran esdeveniment que han aconseguit.
Fotos


Volta a peu al Mareny de Barraquetes

Nova cursa del Circuit i continuem baix el signe del 4. Encara que aquesta vegada hem baixat un esglaó entre els equips de xiques, la quarta posició s’ha repetit tant a nivell d’equip (quart entre els xics, això sí, més prop del tercer lloc), com a nivell individual. Han quedat quarts en les seues respectives categories, Benja Mansilla, Vicent Sanz, Angels González i Mila Pons. Això sí, per a mantindre les tradicions M. Angeles Fabra ha guanyat en la seua categoria.
Però, tal vegada, el més destacat de la crònica deu ser l’estreno “oficial” de la nova equipació de passeig. Sense dubtes, cada vegada anem més “mudats”, donant una gran imatge d’equip.
Fotos


vore totes les activitats....