Calendari

Activitats Triatló

Els nostres companys del Triatló ens volen fer partícips de totes les activitats que solen programar i que, a continuació, te detallem:
 Eixida en bici: El dissabte a les 8 al bar el Pato (Avda. Vicent Andrés Estellés,1). Es per a tots els nivells. Hi ha grup de btt i carretera.
 Entrenaments de Natació: Son dimarts i dijous, de 20.00 a 21:15 h, a la piscina de la Devesa. En el preu de la fitxa del Club no està inclós el preu de la piscina, que cal pagar apart.
Tens estes opcions:
o Abonament de tot l’any: son 135 € (pots fraccionar-ho en 70 € ara i 65 € , en febrer)
o Abonament de 20 sessions: 51 €
o Abonament de 10 sessions: 35 €
Per a més informació sobre aquests temes, pots contactar amb Paco Cortés els dies d’entrenament del Club(dilluns i dimecres, de 19 a 21 h) o als entrenaments de natació (dimarts o dijous). També pots fer-ho per tfn al 675822818 (millor per WhatsApp).

Llicències Federatives

Tots aquells/elles que estiguen interressats en traure algunes d’estes llicències o en renovar la seua fitxa, poden fer-ho per mig de les gestions del Club. Tindries que fer el següent:

 • ATLETISME
  Tens que posar-te en contacte amb Ricardo Pérez (l’entrenador) els dies d’entrenament , que te recordem son dimarts i divendres, de 19 a 21 h., acudint a la pista. Amb aquesta fitxa pots participar a les proves de cros, pista ,...organitzades per la Federació d’Atletisme.
 • MUNTANYA
  Per a tots aquells que estiguen interessats/ades en tindre llicència federativa de muntanya per al 2017, o bé siga per a fer-se-la per primera vegada o bé per a renovar-la, teniu que posar-vos en contacte amb Ramón Trullenque (Tfn 616428376), per a
  comentar-vos el que es necessita i els preus. Cal que parles amb ell, per a que done temps per a fer tots els tràmits.
 • TRIATLÓ
  Enguany, també des del Club es podrà fer la gestió per a aconseguir la fitxa de Triatló o bé per a renovar-la aquells/elles que ja la tinguen. Lògicament, seria per al 2018. Per a més informació, contactar amb Javi Terol ( 678830534).

Calèndari d\'Activitats Juny

JORNADA SOCIAL, la qual consistirà en realitzar una sèrie d’actes on puguen participar tots els membres del Club, amb l’únic objectiu de passar-ho bé.
•       Quant? El diumenge, 4 de juny.
•       On quedem? A les 10 h. a l’Ermita de Sant Bernat.
•       Qué farem per a esmorzar? Abans que res, tots junts, pegarem una volta d’uns 5 kms. pel terme, on cadascú pot triar com la vol fer ( corrent, caminant, amb bici,...).Es recomana que els més xicotets porten la bici. Després farem un bon esmorzar ací, on no faltarà el cuixot, beguda, orxata i aigua llimó.
•       Foto “oficial”: Aprofitant que estem ací, ens farem una foto amb la nova equipació. Recorda portar-la.
•       Qué farem per a dinar?
Després anirem al Camp de Futbol, on prepararem una “picadeta” i paella , per a tots.
Com apuntar-se? Es podrà fer a la botiga de la Loteria Gorba o avisant a Angela Peiró (656853954), al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
•       Dia màxim per a la inscripció : dijous, 1/6/17.
 
II CAMPUS D’ESTIU MULTIESPORTIU
Enguany, degut a l’èxit de la 1ª edició, el Club ha volgut tornar a oferir  el Campus d’Estiu Multiesportiu, que anirà del dijous, 22 de juny fins al 14 de juliol, per a xiquets entre 6 i 14 anys. Si tens fills/es i estàs interessat/ada, es convenient que fases la preinscripció el més prompte possible, per a fer les previsions. Tens tota la informació, així com l’enllaç per a la preinscripció, a la nostra web(www.coixoscarlet.es).
   Anima’t a apuntar-los i passa la veu per a que ho conega més gent. Per suposat, es pot apuntar gent que no siga del Club.
 
EXCURSIÓ FI DE CURS, com tots els anys hem programat una eixida.
T’avancem que serà el diumenge, 25 de juny, apunta-ho en l’agenda.  En unes setmanes, et passarem la informació completa per a que tingues coneixement de tot.

EQUIPATGES
Te recordem que si encara no tens l’equipatge o vols alguna nova peça, pots passar per Atmosfera Esport, per a demanar-ho.

ENTRENAMENT XIQUETS
Degut a l’època de l’any que estem, entenguem convenient retardar una miqueta l’horari d’inici de l’entrenament. Per tant, a partir del dimarts, 16 de maig, serà a les 18:30 h.

NOVETAT IMPORTANT XXV VOLTA A PEU
Atenent a les moltes peticions dels corredors, tant de fora com, sobre tot, de dins del Club, i per donar-li un caràcter especial al 25 aniversari, la Junta ha decidit que aquesta edició es celebrarà el dissabte, 23 de setembre, per la vesprada. Per suposat es mantindran les curses per als xiquets, abans de l’absoluta. Este canvi ens suposa un gran repte però, estem convençuts que amb la teua ajuda, tot eixirà endavant, i de la millor forma

COL.LABORADORS VOLTA A PEU
Degut a la dificultat amb que ens trobem per a aconseguir col·laboradors que ens aporten algun tipus d’ajuda econòmica per a la Volta a peu d’enguany, et volem fer partícip d’aquesta preocupació i demanar-te que si tens coneixement d’alguna empresa (fàbrica, tenda, bar,…) que ens puga ajudar (per poc que siga), estaria benvinguda. Per suposat, eixiria en els cartells anunciadors i en la publicitat. Si es així, posa´t en contacte amb algú de la Junta.

VII Pujada a les 3 Gràcies: Marx Dos Aigües - Carlet

EDICIÓ ESPECIAL: RUTA DELS BARRANCS I LES FONTS
Mantenint els llocs d’eixida (Dos Aigës) i arribada (Carlet ), l’edició d’enguany vol ser especial, serà l’any dels barrancs i de les fonts. Anem a gaudir del barranc de Las Letras, del barranc del Charco Claro, el de la Romana, el de Xolls, el del Quencall... barrancs molt atractius per als senderistes i els amants de la naturalesa, malgrat els incendis recents. Al llarg del nou recorregut passarem per fonts com la Fontalba, la font del Buitre, el Charco Claro,  la font de la Majaespesa, el Charco Negro, la font de Xolls o la Fonseca.
Enguany no pujarem al Pico de l'Ave ni a la Colaita però sí a Matamon, per un altre lloc, prop de la Casa del Metge. No abandonem el recorregut d'estos primers sis anys que ja l'hem fet nostre. Canviem per a conèixer nous paratges i així poder valorar més el que tenim...TAN A PROP I TAN LLUNY.
 
Si estàs interessat/ada es important que tingues en compte una sèrie de qüestions:
 
•  Dia: dissabte, 4 de març de 2017.
• Lloc i hora d’eixida: Concentració a les 5’45 de la matinada, darrere de l’estació del tren (zona del vidre)des d’on eixirem, en autobús, cap a Dos Aigües (es prega puntualitat).
• Menjar: Tant l’esmorzar com el dinar correrà a càrrec de l’organització, tant sols cal portar alguna coseta per a picar i aigua per al trajecte.
•  Arribada: Està prevista sobre les 19 h. a Carlet, on tindrem un fi de trajecte, al cantó del Vidre, amb l’entrega de regals per a tots els participants.
• Vestimenta: En principi, i segons el temps que faça, caldrà portar calcer de muntanya, pantaló llarg, roba d’abric, talla vent o capa d’aigua, barret, guants i frontal.
 
INSCRIPCIÓ: El termini per a inscriure’s serà el 26 de febrer. La inscripció quedarà formalitzada previ pagament de 15 € al nº de compte de Bankia-Carlet, posant el nom de la persona inscrita
   ES 05 2038  6314  47  3000106818
 
MOLT IMPORTANT: Després de fer l’ingrés cal enviar un missatge al correu del Club (coixoscarlet@yahoo.es), indicant el nom complet de l’inscrit i el dni . Inscripció limitada a 50 places. En el cas de que es superaren les places, es tindria en compte l’ordre d’inscripció.

En el preu entrarà l’esmorzar, el dinar, l’autobús d’anada fins a Dos Aigües i el fi de festa organitzat per a l’arribada a Carlet
 
DIFICULTAT: S’entén que la dificultat es ALTA degut, no tant al perfil de la caminata, sinó a la durada dels quasi 40 Kms de la marxa, per tant cal estar ben entrenat.
 
Tin en compte que es un dia per a gaudir de la natura, i no per a patir sense necessitat. Si no estàs preparat/ada per a esta edició tens tot un any per davant per a entrenar la de l’any que ve.

T’esperem! Anima’t!

Calèndari d'Activitats Juny

Amb la fí de mantindre’t informat de les pròximes activitats que anem a realitzar, volem passar-te una relació d’aquelles que entenguem més significatives.
 
1.      JORNADA SOCIAL, la qual consistirà en realitzar una sèrie d’actes on puguen participar tots els membres del Club, amb l’únic objectiu de passar-ho bé.
 
•        Quant? El diumenge, 5 de juny.
•        On quedem? A les 10 h. en la pista d’entrenar (camp de futbol).
•        Qué farem? Pegarem una volta de 5 kms. pel terme,on cadascú pot triar com la vol fer ( correguent, caminant, amb bici,...), després jocs per als més menuts i esmorzar. Es recomana que els més xicotets porten la bici.
Després ens quedarem al Camp de Futbol, on prepararem una “picadeta” i paella , per a tots.
Com apuntar-se? Es podrà fer a la botiga d’Infantils Marian, a Lotería Gorba o avisant a Angela Peiró (656853954), al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
 
  Dia màxim per a la inscripció : dimecres, 1/6/16.
 
2.      EXCURSIÓ FI DE CURS, com tots els anys hem programat una eixida.T’avancem que serà el diumenge, 19 de juny, apunta-ho en l’agenda.  En unes setmanes, et passarem la informació completa per a que tingues coneixement de tot.
 
 
3.      COL.LABORADORS VOLTA A PEU
 
Degut a la dificultat amb que ens trobem per a aconseguir col.laboradors que ens aporten algun tipus d’ajuda econòmica per a la Volta a peu d’enguany, et volem fer particip d’aquesta preocupació i demanar-te que si tens coneixement d’alguna empresa (fàbrica, tenda, bar,…) que ens puga ajudar (per poc que siga), estaria benvinguda. Per suposat, eixiria en els cartells anunciadors i en la publicitat. Si es així, posa´t en contacte amb algú de la Junta.
 
Si vols més informació,sobre qualsevol tema, tant sols tens que contactar amb algún membre de la Junta, o passar-te per la pista , els  dies d’entrenament.

VI Pujada a les 3 Gràcies: Marxa Dos Aigües - Carlet

De nou enguany hem programat la marxa de muntanya que inclou els 3 pics més emblemàtics de la nostra zona: l’Ave, la Colaita i Matamon. Al igual que els últims anys, l’eixida serà des de Dos Aigües acabant a Carlet.
 
Si estàs interessat es important que tingues en compte una sèrie de qüestions:
 
•  Dia: dissabte, 5 de març de 2016.
• Lloc i hora d’eixida: Concentració a les 5’45 de la matinada, darrere de l’estació del tren (zona del vidre)des d’on eixirem, en autobús, cap a Dos Aigües (es prega puntualitat).
• Menjar: Tant l’esmorzar com el dinar correrà a càrrec de l’organització, tant sols cal portar alguna coseta per a picar i aigua per al trajecte.
•  Arribada: Està prevista sobre les 19 h. a Carlet, on tindrem un fi de trajecte, al cantó del Vidre, amb l’entrega de regals per a tots els participants.
• Vestimenta: En principi, i segons el temps que faça, caldrà portar calcer de muntanya, pantaló llarg, roba d’abric, talla vent o capa d’aigua, barret, guants i frontal.
 
 
INSCRIPCIÓ: El termini per a inscriure’s serà el 28 de febrer. La inscripció quedarà formalitzada prèvi pagament de 15 € al nº de compte de Bankia-Carlet, posant el nom de la persona inscrita
 
2038  6314  47  3000106818
 
MOLT IMPORTANT: Després de fer l’ingrés cal enviar un missatge al correu del Club (coixoscarlet@yahoo.es), indicant el nom de l’inscrit i el dni . Inscripció limitada a 50 places. En el cas de que es superaren les places, es tindria en compte l’ordre d’inscripció.
 
En el preu entrarà l’esmorzar, el dinar, l’autobús d’anada fins a Dos Aigües i el fi de festa organitzat per a l’arribada a Carlet
 
DIFICULTAT: S’entén que la dificultat es ALTA degut, no tant al perfil de la caminata, sinó a la durada dels quasi 40 Kms de la marxa, per tant cal estar ben entrenat.
 
Tin en compte que es un dia per a gaudir de la natura, i no per a patir sense necessitat. Si no estàs preparat/ada per a esta edició tens tot un any per davant per a entrenar la de l’any que ve.
 
 
T’esperem! Anima’t!

Activitats Gener 2016

ACTE PRESENTACIÓ  VI CIRCUIT DE CARRERES RIBERA DE XÚQUER
                                                                                           
La presidència del Circuit es rotatòria i enguany ens ha tocat presidir-lo, el que significa que tant l’acte de presentació, com l’entrega de trofeus, al finalitzar, es farà a Carlet. El Club ha designat a Benjamí Mansilla per a representar-lo.
L’acte es farà al Saló Giner, el divendres, 22 de gener, a les 20 h. Vos esperem a tots!, per tal de que l’esdeveniment siga el més “lluit” posible.
Per cert, estaria bé que, enguany, participara en cada cursa una bona representació del Club. Ja vos passarem més noticies, al respecte.
 
SOPAR DE GERMANOR
 
Com tots els anys, l’últim divendres de gener (dia 29) farem el nostre Sopar de Germanor. Serà, com sempre, al Siglo XXI, i d’ací uns dies vos passarem més informació sobre l’esdeveniment (on apuntar-se, preu, hora, menú,...).
Apunta-t´ho a l’agenda i vine, t’ho passaràs molt bé.
 
ENTRENAMENTS
 
Te recordem que els entrenament ja han tornat a començar, després de la parada nadalenca, cal tornar a ells per a “cremar” els excesos d’aquests dies.
 
 

Activitats Desembre 2015

LLICÈNCIES FEDERATIVES DE MUNTANYA
        
Per a tots aquells que estiguen interessats en tindre llicència federativa de muntanya per al 2016, o bé siga per a fer-se-la per primera vegada o bé per a renovar-la, teniu que posar-vos en contacte amb Ramón Trullenque (Tfn 616428376), per a comentar-vos el que es necessita i els preus. Cal que parles amb ell, abans del 20 de desembre, per a que done temps per a fer tots els tràmits.
 
LOTERIA DE NADAL
 
Te recorde que ja està complit el plaç per a fer el pagament de la loteria de Nadal. Si no ho has ingressat, t’agraïriem que ho feres el més prompte posible, ja que cal pagar a l’Administració de loteria . Tin en compte, quan vages a fer l’ingrés en el nº de compte que apareix en el talonari, posar el concepte “loteria” + el teu nom, per a poder tindre la informació. Si te’n sobra molta , pots contactar amb Jaume Vanaclocha, a la pista els dies d’entrenament, perr si algú en necessitara i et poguera ajudar.
 
SANT SILVESTRES CARLET (NOVETAT)  I VALENCIA
 
Enguany tenim la novetat de que anem a celebrar una I Sant Silvestre a Carlet, es farà el dimarts, 29 de desembre, a les 20:30 h, i es totalment gratuïta, amb una aportació d’algun aliment sec (1 kg d’arròs, pasta, llegums,...), per al Banc d’Aliments. La distància es de 3 kms, sent accesible per a la gran majoria. Per a que tot vaja bé, et demanem la teua col.laboració, o bé participant (es recomana portar disfressa) o ajudant . Si pots ajudar (donant dorsals, aigua o tallant carrers), posa’t en contacte amb Benja Mansilla (690 155 666). Fem d’aquesta primera edició tot un èxit, participant! Col.laborem nosaltres, el Triatló i el Velo-Club.
 
XXXII San Silvestre popular de València: Dimarts, 30/12, a les 20:00, a la plaça de l’Ajuntament. Distancia: 5.000 mts. El Club traurà dorsals per a tots aquells que vullguen anar. Després, ens quedarem a sopar, com tots els anys. Si estàs interessat/ada, contacta amb Angela Martin (656 853 954), per a fer un compte dels que pogam ser. Tant per a l’una com per a l’altra, s’ha buscat una disfressa comuna per a que molta gent puga portar la mateixa.  Angela mateixa t’explicarà el que cal fer.
 

Programació d'Entrenaments 14-15

 Per a enguany, hem programat distintes possibilitats d’entrenaments amb diversos horaris:

·        L’entrenament d’iniciació, a càrrec d’HECTOR, on els més menuts poden practicar esport, bassant-se en jocs, proves i exercicis, molt divertits, necessaris per a poder-los motivar. Aquest entrenament serà els dilluns i dimecres de 18 a 19:30 h.

.       Comptarem amb l’habitual entrenament de RICARDO. Serà en l’horari normal , dimarts i divendres, de 19 a 21 h

.        Enguany, tindrem un nou entrenador, PACO CORTÉS, que  tractarà de complementar els entrenaments especifics de Ricardo, treballant la força i la potència tan important en el trail running i així, poder evitar lessions típiques dels corredors. Seràn el dilluns i el dimecres.

 o   En la primera hora, tant de dilluns (19:00 a 20:00) com de dimecres (18:00 a 19:00), estaran dissenyades per a les categories inferiors o iniciació a la competició. En esta hora es treballaran més la tècnica, pliometria (reforçar a nivell articular/tendinos) i propiocepció ( guanyar agilitat i coordinació en les cames ).

o     En la segona hora, dilluns ( 20:00 a 21:00) i dimecres ( 19:00 a 20:00) estarà més enfocada per als adults, on es treballarà més la força específica de la musculatura de correr i estabilizadors (abdominals-lumbars i tren superior ), a més a més de la PLIOMETRIA, PROPIOCEPCIÓ i técnica de carrera.

            Esperem que tots aquests canvis siguen del vostre agrat i vos ajude, tant a millorar esportivament com a evitar les maleïdes lessions.

 SI NECESITES MES INFORMACIÓ SOBRE ESTOS O ALTRES TEMES, CONTACTA AMB ALGUN MEMBRE DE LA JUNTA.

 SIGAU BONS I A DISFRUTAR!

 

vore tot el calendari....
Activitats

Volta a peu a Alcàntera

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la cursa d’Alcàntera, la mitja i els 10 kms. Es tracta de la segona prova del Circuit i on cal destacar, com sempre, la nombrosa representació que hem tingut, amb la consecució d'uns quants pòdiums. Cal ressenyar, la sexta posició de Benja Mansilla en la general de la Mitja, i els tercers llocs de la seua germana, Blanca, i de Vicent Sanz, en les seues categories. Pel que respecta als 10 kms, l'alegria ens han vingut de la mà de M. José Del Pozo, que ha estrenat una nova categoria amb una victòria. Enhorabona a tota la gent que hi ha participat!!!
Fotos


VIII "Pujada a les Tres Gràcies" Marxa Dos Aigües- Carlet

Com cada primer dissabte de març, el Club d’Atletisme Els Coixos de Carlet celebrà una nova edició de la marxa senderista “Les Tres Gràcies”, i en aquesta ocasió era ja l’octava. Des de Dos Aguas  fins a Carlet, pujant el pic de L’Ave (952 m.), la Colaita (828 m.) i Matamón (506 m.), més de 50 participants recorregueren una distancia superior a 40 kilòmetres amb en un temps aproximat d’unes 12 hores.
Enguany l’invitat inesperat fou el vent. Encara que la temperatura fou agradable, al coll de la Solsida es va fer complicat mantenir-se dret. Tot i això es complí l’horari previst per l’organització i a les 3 del migdia es va arribar a l’àrea recreativa dels Tres Pins, al terme de Catadau, on estava prevista la parada per a dinar.
Com a novetats, enguany, hem tingut que el recorregut ha sigut un poc més llarg i que hi havien dos itineraris, de diferent dificultat, que els participant podien elegir, així com que la baixada de la Colaita es va fer per l’antiga senda que aparegué després de l’incendi de juny de 2012.
Una vegada arribats al poble tots els caminadors, es celebrà el fi de festa amb l’entrega de diplomes i la borsa commemorativa d’aquesta octava edició.
Des del Club volem felicitar a tots els participants per l’extraordinari comportament en un dia tan difícil pel vent i la duresa de la marxa. I en especial agrair a Pepe Buades i Pepe Gandia per l’ajuda inestimable en la tasca de recuperar la senda de la Colaita. Menció especial per a la gent encarregada de la logística (gràcies,  Alberto)que, amb gran esforç te cura de tots els detalls per a pal·liar en la mesura del possible el gran esforç que representa completar la caminada per a tots els participants.
I ara ja a preparar la IX edició de “Les Tres Gràcies” que ja vos avancem que comptarà amb moltes novetats. Una pista: recordeu que fa 50 anys  els Juniors de Carlet organitzaven un campament d’estiu al pantà de Forata?. Una altra pista: al terme de Dos Aguas es troben les ruïnes del Castell de Madrona i molt poca gent el coneix.
Fotos


IV Duatlò Escolar Ciutat de Carlet

El diumenge 11 de febrer, al voltant de les 9 del matí es va celebrar a la ciutat de Carlet el IV Duatló escolar “Ciutat de Carlet”, prova emmarcada dins la fase provincial de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, i en la qual van participar al voltant de 300 xiquets i xiquetes vinguts de diferents localitats de tota la nostra Comunitat.
Menuts i joves de totes les categories i les seues famílies van poder gaudir de l'ambient esportiu i acollidor que la ciutat de Carlet i el nostre club els va poder oferir de bona gana.
Aquesta prova es el fruit de quasi tot un any de preparació i organització dels membres del TriCarlet, i sense l' ajuda tant de les entitats municipals com dels patrocinadors que, d'alguna manera o d'altra han col·laborat, la prova no haguera sigut possible.
De segur que la gent que ha participat ha gaudit d’un gran esdeveniment i desitgem que l’any que ve la prova es supere, tant en participació com en possibles millores.
fotos


Sopar de Germanor

En un any tan especial per a nosaltres, on la nostra cursa ha complit el 25 aniversari, teníem que celebrar-ho “ a lo gran”. I, així podríem qualificar el sopar d’enguany, tant pel nombre d’assistents (dona gust veure com creixem), com pel nivell dels guardonats, així com pels detalls per als que han acudit. Podem estar ben orgullosos per tot el que hem fet al llarg de l’any, amb una gran quantitat de canvis, algun d’ells molt importants: canvi de logo del Club, nou equipament i, com no, canvi en el dia i recorregut de la nostra benvolguda Volta a peu.
Des del Club volem donar les gràcies a totes les empreses col·laboradores, per ajudar-nos a fer que l’acte tinga més llustre. I en especial, enguany, a Dental Carlet pel seu suport.
Enhorabona també a tots els guardonats ( Nardo García, José Luís Parra, Paco Bosch, Mila Pons, Laura Casp i Ximo Giner); felicitar un any més a Nardo pel seu emotiu vídeo resum de l’any i, per suposat, agrair a la gent de l’organització per tindre cura de cada detall de l’esdeveniment.
Esperem i desitgem superar-nos l’any que ve, i seguir fent amics, sense dubte, el més bonic que ens pot donar el Club. T’esperem!

Video 

Fotos


Marató de València 2017

La marató es la prova més mítica de l'atletisme, i el de València va camí de convertir-se en un dels millors de tot el planeta. Aquesta ha sigut una gran edició, amb rècord de la prova, nombre de participants, corredors estrangers, animació,...Sense dubte, anem a gaudir durant anys d'un gran esdeveniment. En quant als nostres, una vintena han corregut els 42 kms, i han pogut gaudir de tot açò, demostrant del que son capaç. Una vegada més, cal reconèixer el gran mèrit que suposa enfrontar-se a aquesta prova. Enhorabona a tots ells! També, en paral·lel, s'ha disputat el 10 k. Ara, un merescut descans!!
Fotos


vore totes les activitats....