Calendari

Equipacions

Per demanar-te l’equipació del Club, tant la samarreta i el pantaló com el xandall, tens que passar per Atmosfera Sport, per a provar-te-la i encomanar-la.

vore tot el calendari....
Activitats

Repte 24 h

Cap de setmana molt intens. A les 12 en punt del dissabte, 15, va començar el REPTE 24H, un nou esdeveniment que ha estat impulsat per alguns membres (destacar el paper de Jaime Hervàs) i que el Club assumeix des de ja, com a propi. Finalitzà a l’endemà, diumenge, a la mateixa hora. El xiquet, Bernat Vercher, una de les promeses del Club, ha sigut l'encarregat d'iniciar el repte que consistia en que durant 24 hores, a la pista d’entrenament, hi haguera gent corrent o caminant sense ninguna interrupció, contant les voltes i els kms que cadascú feia. La dificultat estava en la coincidència amb altres proves, ja que molta gent del Club s’ha desplaçat fins a Sant Joanet, el dissabte per la vesprada. Així i tot, ha estat un gran èxit, en quant a nombre de participants i en quant a ambient, creant-se un compromís entre la gent per tal d’aconseguir l’objectiu final.
Al final, entre tots/es, es donaren 1.381 voltes al circuit, el que suposava que es corregueren 953 kms. Queda clar quin pot ser l’objectiu per a l’any que ve: superar els 1.000 kms.
Des del Club volem donar les gràcies a tota la gent que hi participà i que han fet realitat aquesta bonica “bogeria”.
Fotos


Volta a peu a Sant Joanet 2019

Si no teníem prou amb el repte de les 24 h., aquest cap de setmana també hi havia cursa del Circuit. Aquesta vegada tocava a Sant Joanet, on els nostres han tornat a tindre una actuació destacada. Victòries per a M. José Del Pozo i Àlex Vanaclocha, segons llocs per a Xavi Gonzàlez i Blanca Mansilla; i tercer lloc per a Benja Mansilla, cadascú en la seua categoria. Per equips, tercers en xics i quartes en xiques ( una llàstima, caldrà “apretar” fins al final del Circuit ). Enhorabona a tots i totes! Sense dubtes, tenim un magnífic futur assegurat!
Fotos


Tenerife Bluetrail 2019

El cap de setmana del 7 i 8 de juny s'ha disputat a Tenerife un ultra trail de 102 kms que, partint des de la platja Fañabé arriba fins a una altura màxima de 3.555 mts, en l'ascens al Teide, finalitzant després d'haver creuat tota l'illa. L'eixida de la prova era a les 23:30 h del divendres i el temps màxim per a cobrir el recorregut era de 24 hores.En aquesta cursa tan exigent i prestigiosa ha participat el nostre company Joan Grau, que ha completat aquesta autèntica barbaritat en 20 hores i 59 minuts. De la duresa de la prova, on passes del fred de la nit al fort calor del dia i la pluja i el fang en el tram final, deixa constància que d'uns 500 participant hi hagueren 146 abandons. Joan, és increïble el que has aconseguit i de segur que és una bonica recompensa a tantes hores d'entrenament. Des del Club volem donar-te l'enhorabona i desitjar-te  que durant molts anys pugues seguir practicant aquesta modalitat que tant t'agrada. Ara, un descans ben merescut!!


Volta a peu a Alberic 2019

A Alberic, la capital de la Mona, s'ha disputat una nova prova del Circuit. Amb un temps agradable per a córrer, les dues pujades a la muntanyeta s'han fet més lleugeres. Hem quedat tercers en xiques i quarts en xics (comencem a estar amenaçats pels Cresporunners). A nivell individual, en les seues respectives categories, victòria per a M. Angeles Fabra ( una altra), segons llocs per a M. José Del Pozo ( en la seua tornada després de la lesió) i Àlex Morante; i finalment, tercer lloc per a Mila Pons. Enhorabona a tota la nostra gent que hi participà!
Fotos


Volta a peu a Algemesí 2019

A Algemesí, una de les proves més reconegudes del Circuit, hem tornat a recollir molt bons resultats. Als èxits individuals d'Alex Morante, de M. José Del Pozo i Angeles Fabra, guanyadors de les seues respectives categories, cal afegir els tercers llocs per equips, tant en xiques com en xics. A més a més, un altre motiu d'alegria ha estat el reconeixement com a equip més nombrós. Per tant, enhorabona a tots i totes els que hi han participat!
Fotos


vore totes les activitats....