22/09/2018: XXvi Volta a peu ‘Ciutat de Carlet’ 2018

Calendari

Viatge Final de Curs

Com tots els anys hem programat una eixida, per a celebrar el final de curs i el lloc elegit enguany es VILA-REAL, ONDA  I BORRIANA.
 Quant? El diumenge, 24 de Juny.
 
 On quedem? L’autobús estarà a la redona del Saló Giner,a les 8 h. Cal estar una miqueta abans, ja que es l’hora d’eixida.
 
 Que veurem? Al llarg del dia farem distintes activitats. Després d’esmorzar, a les 10 farem una visita guiada a l’Estadi de la Ceràmica (camp de futbol del Vila-real). Cap a migdia visitarem el castell d’Onda, declarat bé d’interès cultural, on podrem gaudir d’un dels castells més espectaculars de la nostra Comunitat. Després de dinar, per la vesprada, ens acostarem a la platja de l’Arenal a Borriana, on podrem nadar o fer un passeig pel Clot de la Mare de Déu, al costat de la platja.
 
 Cal portar?: Calcer de caminar, xancles (per a nadar),banyador, tovallola, gorra i protector solar.
 
 Com apuntar-se? La inscripció es pot fer:
  per mig d’Angela (656 853 954)
  o bé ,a la pista, els dies d’entrenament contactant en María  José Del Pozo, Julián o Jaume.
  També es podrà fer per mig d’una transferència al Club posant com a concepte excursió i el nom. Cal enviar un e-mail al correu del Club, per a informar.
 
  ES05 2038 6314 47 3000106818
 
 Preu:  10 € per als majors i 5 € per als menuts.

 Menjar: Al preu de la inscripció està inclòs el dinar. En el moment de la inscripció, cal triar un plat. Ací tens la informació. Hi ha menú per a xiquets.

     L’esmorzar va pel compte de cadascú. Es pot portar entrepà o demanar-lo al bar.
Els dos plats a triar son:
 “Solomillo de cerdo a la pimienta con patates panadera” o
 “Bacalao al horno con patates panadera”
 
 Dia màxim per a la inscripció : dimarts, 19/6/18
 
IMPORTANT: Les places de l’autobús aniran cobrint-se per rigorós ordre d’apuntar-se, per tant si no vols quedar-te a terra, no t’ho deixes per a última hora.

Activitats Triatló

Els nostres companys del Triatló ens volen fer partícips de totes les activitats que solen programar i que, a continuació, te detallem:
 Eixida en bici: El dissabte a les 8 al bar el Pato (Avda. Vicent Andrés Estellés,1). Es per a tots els nivells. Hi ha grup de btt i carretera.
 Entrenaments de Natació: Son dimarts i dijous, de 20.00 a 21:15 h, a la piscina de la Devesa. En el preu de la fitxa del Club no està inclós el preu de la piscina, que cal pagar apart.
Tens estes opcions:
o Abonament de tot l’any: son 135 € (pots fraccionar-ho en 70 € ara i 65 € , en febrer)
o Abonament de 20 sessions: 51 €
o Abonament de 10 sessions: 35 €
Per a més informació sobre aquests temes, pots contactar amb Paco Cortés els dies d’entrenament del Club(dilluns i dimecres, de 19 a 21 h) o als entrenaments de natació (dimarts o dijous). També pots fer-ho per tfn al 675822818 (millor per WhatsApp).

Llicències Federatives

Tots aquells/elles que estiguen interressats en traure algunes d’estes llicències o en renovar la seua fitxa, poden fer-ho per mig de les gestions del Club. Tindries que fer el següent:

 • ATLETISME
  Tens que posar-te en contacte amb Ricardo Pérez (l’entrenador) els dies d’entrenament , que te recordem son dimarts i divendres, de 19 a 21 h., acudint a la pista. Amb aquesta fitxa pots participar a les proves de cros, pista ,...organitzades per la Federació d’Atletisme.
 • MUNTANYA
  Per a tots aquells que estiguen interessats/ades en tindre llicència federativa de muntanya per al 2017, o bé siga per a fer-se-la per primera vegada o bé per a renovar-la, teniu que posar-vos en contacte amb Ramón Trullenque (Tfn 616428376), per a
  comentar-vos el que es necessita i els preus. Cal que parles amb ell, per a que done temps per a fer tots els tràmits.
 • TRIATLÓ
  Enguany, també des del Club es podrà fer la gestió per a aconseguir la fitxa de Triatló o bé per a renovar-la aquells/elles que ja la tinguen. Lògicament, seria per al 2018. Per a més informació, contactar amb Javi Terol ( 678830534).

Calèndari d\'Activitats Juny

JORNADA SOCIAL, la qual consistirà en realitzar una sèrie d’actes on puguen participar tots els membres del Club, amb l’únic objectiu de passar-ho bé.
•       Quant? El diumenge, 4 de juny.
•       On quedem? A les 10 h. a l’Ermita de Sant Bernat.
•       Qué farem per a esmorzar? Abans que res, tots junts, pegarem una volta d’uns 5 kms. pel terme, on cadascú pot triar com la vol fer ( corrent, caminant, amb bici,...).Es recomana que els més xicotets porten la bici. Després farem un bon esmorzar ací, on no faltarà el cuixot, beguda, orxata i aigua llimó.
•       Foto “oficial”: Aprofitant que estem ací, ens farem una foto amb la nova equipació. Recorda portar-la.
•       Qué farem per a dinar?
Després anirem al Camp de Futbol, on prepararem una “picadeta” i paella , per a tots.
Com apuntar-se? Es podrà fer a la botiga de la Loteria Gorba o avisant a Angela Peiró (656853954), al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
•       Dia màxim per a la inscripció : dijous, 1/6/17.
 
II CAMPUS D’ESTIU MULTIESPORTIU
Enguany, degut a l’èxit de la 1ª edició, el Club ha volgut tornar a oferir  el Campus d’Estiu Multiesportiu, que anirà del dijous, 22 de juny fins al 14 de juliol, per a xiquets entre 6 i 14 anys. Si tens fills/es i estàs interessat/ada, es convenient que fases la preinscripció el més prompte possible, per a fer les previsions. Tens tota la informació, així com l’enllaç per a la preinscripció, a la nostra web(www.coixoscarlet.es).
   Anima’t a apuntar-los i passa la veu per a que ho conega més gent. Per suposat, es pot apuntar gent que no siga del Club.
 
EXCURSIÓ FI DE CURS, com tots els anys hem programat una eixida.
T’avancem que serà el diumenge, 25 de juny, apunta-ho en l’agenda.  En unes setmanes, et passarem la informació completa per a que tingues coneixement de tot.

EQUIPATGES
Te recordem que si encara no tens l’equipatge o vols alguna nova peça, pots passar per Atmosfera Esport, per a demanar-ho.

ENTRENAMENT XIQUETS
Degut a l’època de l’any que estem, entenguem convenient retardar una miqueta l’horari d’inici de l’entrenament. Per tant, a partir del dimarts, 16 de maig, serà a les 18:30 h.

NOVETAT IMPORTANT XXV VOLTA A PEU
Atenent a les moltes peticions dels corredors, tant de fora com, sobre tot, de dins del Club, i per donar-li un caràcter especial al 25 aniversari, la Junta ha decidit que aquesta edició es celebrarà el dissabte, 23 de setembre, per la vesprada. Per suposat es mantindran les curses per als xiquets, abans de l’absoluta. Este canvi ens suposa un gran repte però, estem convençuts que amb la teua ajuda, tot eixirà endavant, i de la millor forma

COL.LABORADORS VOLTA A PEU
Degut a la dificultat amb que ens trobem per a aconseguir col·laboradors que ens aporten algun tipus d’ajuda econòmica per a la Volta a peu d’enguany, et volem fer partícip d’aquesta preocupació i demanar-te que si tens coneixement d’alguna empresa (fàbrica, tenda, bar,…) que ens puga ajudar (per poc que siga), estaria benvinguda. Per suposat, eixiria en els cartells anunciadors i en la publicitat. Si es així, posa´t en contacte amb algú de la Junta.

VII Pujada a les 3 Gràcies: Marx Dos Aigües - Carlet

EDICIÓ ESPECIAL: RUTA DELS BARRANCS I LES FONTS
Mantenint els llocs d’eixida (Dos Aigës) i arribada (Carlet ), l’edició d’enguany vol ser especial, serà l’any dels barrancs i de les fonts. Anem a gaudir del barranc de Las Letras, del barranc del Charco Claro, el de la Romana, el de Xolls, el del Quencall... barrancs molt atractius per als senderistes i els amants de la naturalesa, malgrat els incendis recents. Al llarg del nou recorregut passarem per fonts com la Fontalba, la font del Buitre, el Charco Claro,  la font de la Majaespesa, el Charco Negro, la font de Xolls o la Fonseca.
Enguany no pujarem al Pico de l'Ave ni a la Colaita però sí a Matamon, per un altre lloc, prop de la Casa del Metge. No abandonem el recorregut d'estos primers sis anys que ja l'hem fet nostre. Canviem per a conèixer nous paratges i així poder valorar més el que tenim...TAN A PROP I TAN LLUNY.
 
Si estàs interessat/ada es important que tingues en compte una sèrie de qüestions:
 
•  Dia: dissabte, 4 de març de 2017.
• Lloc i hora d’eixida: Concentració a les 5’45 de la matinada, darrere de l’estació del tren (zona del vidre)des d’on eixirem, en autobús, cap a Dos Aigües (es prega puntualitat).
• Menjar: Tant l’esmorzar com el dinar correrà a càrrec de l’organització, tant sols cal portar alguna coseta per a picar i aigua per al trajecte.
•  Arribada: Està prevista sobre les 19 h. a Carlet, on tindrem un fi de trajecte, al cantó del Vidre, amb l’entrega de regals per a tots els participants.
• Vestimenta: En principi, i segons el temps que faça, caldrà portar calcer de muntanya, pantaló llarg, roba d’abric, talla vent o capa d’aigua, barret, guants i frontal.
 
INSCRIPCIÓ: El termini per a inscriure’s serà el 26 de febrer. La inscripció quedarà formalitzada previ pagament de 15 € al nº de compte de Bankia-Carlet, posant el nom de la persona inscrita
   ES 05 2038  6314  47  3000106818
 
MOLT IMPORTANT: Després de fer l’ingrés cal enviar un missatge al correu del Club (coixoscarlet@yahoo.es), indicant el nom complet de l’inscrit i el dni . Inscripció limitada a 50 places. En el cas de que es superaren les places, es tindria en compte l’ordre d’inscripció.

En el preu entrarà l’esmorzar, el dinar, l’autobús d’anada fins a Dos Aigües i el fi de festa organitzat per a l’arribada a Carlet
 
DIFICULTAT: S’entén que la dificultat es ALTA degut, no tant al perfil de la caminata, sinó a la durada dels quasi 40 Kms de la marxa, per tant cal estar ben entrenat.
 
Tin en compte que es un dia per a gaudir de la natura, i no per a patir sense necessitat. Si no estàs preparat/ada per a esta edició tens tot un any per davant per a entrenar la de l’any que ve.

T’esperem! Anima’t!

Calèndari d'Activitats Juny

Amb la fí de mantindre’t informat de les pròximes activitats que anem a realitzar, volem passar-te una relació d’aquelles que entenguem més significatives.
 
1.      JORNADA SOCIAL, la qual consistirà en realitzar una sèrie d’actes on puguen participar tots els membres del Club, amb l’únic objectiu de passar-ho bé.
 
•        Quant? El diumenge, 5 de juny.
•        On quedem? A les 10 h. en la pista d’entrenar (camp de futbol).
•        Qué farem? Pegarem una volta de 5 kms. pel terme,on cadascú pot triar com la vol fer ( correguent, caminant, amb bici,...), després jocs per als més menuts i esmorzar. Es recomana que els més xicotets porten la bici.
Després ens quedarem al Camp de Futbol, on prepararem una “picadeta” i paella , per a tots.
Com apuntar-se? Es podrà fer a la botiga d’Infantils Marian, a Lotería Gorba o avisant a Angela Peiró (656853954), al preu de 5 € per als majors i 3 € per als menuts (fins als 18 anys).
 
  Dia màxim per a la inscripció : dimecres, 1/6/16.
 
2.      EXCURSIÓ FI DE CURS, com tots els anys hem programat una eixida.T’avancem que serà el diumenge, 19 de juny, apunta-ho en l’agenda.  En unes setmanes, et passarem la informació completa per a que tingues coneixement de tot.
 
 
3.      COL.LABORADORS VOLTA A PEU
 
Degut a la dificultat amb que ens trobem per a aconseguir col.laboradors que ens aporten algun tipus d’ajuda econòmica per a la Volta a peu d’enguany, et volem fer particip d’aquesta preocupació i demanar-te que si tens coneixement d’alguna empresa (fàbrica, tenda, bar,…) que ens puga ajudar (per poc que siga), estaria benvinguda. Per suposat, eixiria en els cartells anunciadors i en la publicitat. Si es així, posa´t en contacte amb algú de la Junta.
 
Si vols més informació,sobre qualsevol tema, tant sols tens que contactar amb algún membre de la Junta, o passar-te per la pista , els  dies d’entrenament.

VI Pujada a les 3 Gràcies: Marxa Dos Aigües - Carlet

De nou enguany hem programat la marxa de muntanya que inclou els 3 pics més emblemàtics de la nostra zona: l’Ave, la Colaita i Matamon. Al igual que els últims anys, l’eixida serà des de Dos Aigües acabant a Carlet.
 
Si estàs interessat es important que tingues en compte una sèrie de qüestions:
 
•  Dia: dissabte, 5 de març de 2016.
• Lloc i hora d’eixida: Concentració a les 5’45 de la matinada, darrere de l’estació del tren (zona del vidre)des d’on eixirem, en autobús, cap a Dos Aigües (es prega puntualitat).
• Menjar: Tant l’esmorzar com el dinar correrà a càrrec de l’organització, tant sols cal portar alguna coseta per a picar i aigua per al trajecte.
•  Arribada: Està prevista sobre les 19 h. a Carlet, on tindrem un fi de trajecte, al cantó del Vidre, amb l’entrega de regals per a tots els participants.
• Vestimenta: En principi, i segons el temps que faça, caldrà portar calcer de muntanya, pantaló llarg, roba d’abric, talla vent o capa d’aigua, barret, guants i frontal.
 
 
INSCRIPCIÓ: El termini per a inscriure’s serà el 28 de febrer. La inscripció quedarà formalitzada prèvi pagament de 15 € al nº de compte de Bankia-Carlet, posant el nom de la persona inscrita
 
2038  6314  47  3000106818
 
MOLT IMPORTANT: Després de fer l’ingrés cal enviar un missatge al correu del Club (coixoscarlet@yahoo.es), indicant el nom de l’inscrit i el dni . Inscripció limitada a 50 places. En el cas de que es superaren les places, es tindria en compte l’ordre d’inscripció.
 
En el preu entrarà l’esmorzar, el dinar, l’autobús d’anada fins a Dos Aigües i el fi de festa organitzat per a l’arribada a Carlet
 
DIFICULTAT: S’entén que la dificultat es ALTA degut, no tant al perfil de la caminata, sinó a la durada dels quasi 40 Kms de la marxa, per tant cal estar ben entrenat.
 
Tin en compte que es un dia per a gaudir de la natura, i no per a patir sense necessitat. Si no estàs preparat/ada per a esta edició tens tot un any per davant per a entrenar la de l’any que ve.
 
 
T’esperem! Anima’t!

Activitats Gener 2016

ACTE PRESENTACIÓ  VI CIRCUIT DE CARRERES RIBERA DE XÚQUER
                                                                                           
La presidència del Circuit es rotatòria i enguany ens ha tocat presidir-lo, el que significa que tant l’acte de presentació, com l’entrega de trofeus, al finalitzar, es farà a Carlet. El Club ha designat a Benjamí Mansilla per a representar-lo.
L’acte es farà al Saló Giner, el divendres, 22 de gener, a les 20 h. Vos esperem a tots!, per tal de que l’esdeveniment siga el més “lluit” posible.
Per cert, estaria bé que, enguany, participara en cada cursa una bona representació del Club. Ja vos passarem més noticies, al respecte.
 
SOPAR DE GERMANOR
 
Com tots els anys, l’últim divendres de gener (dia 29) farem el nostre Sopar de Germanor. Serà, com sempre, al Siglo XXI, i d’ací uns dies vos passarem més informació sobre l’esdeveniment (on apuntar-se, preu, hora, menú,...).
Apunta-t´ho a l’agenda i vine, t’ho passaràs molt bé.
 
ENTRENAMENTS
 
Te recordem que els entrenament ja han tornat a començar, després de la parada nadalenca, cal tornar a ells per a “cremar” els excesos d’aquests dies.
 
 

Activitats Desembre 2015

LLICÈNCIES FEDERATIVES DE MUNTANYA
        
Per a tots aquells que estiguen interessats en tindre llicència federativa de muntanya per al 2016, o bé siga per a fer-se-la per primera vegada o bé per a renovar-la, teniu que posar-vos en contacte amb Ramón Trullenque (Tfn 616428376), per a comentar-vos el que es necessita i els preus. Cal que parles amb ell, abans del 20 de desembre, per a que done temps per a fer tots els tràmits.
 
LOTERIA DE NADAL
 
Te recorde que ja està complit el plaç per a fer el pagament de la loteria de Nadal. Si no ho has ingressat, t’agraïriem que ho feres el més prompte posible, ja que cal pagar a l’Administració de loteria . Tin en compte, quan vages a fer l’ingrés en el nº de compte que apareix en el talonari, posar el concepte “loteria” + el teu nom, per a poder tindre la informació. Si te’n sobra molta , pots contactar amb Jaume Vanaclocha, a la pista els dies d’entrenament, perr si algú en necessitara i et poguera ajudar.
 
SANT SILVESTRES CARLET (NOVETAT)  I VALENCIA
 
Enguany tenim la novetat de que anem a celebrar una I Sant Silvestre a Carlet, es farà el dimarts, 29 de desembre, a les 20:30 h, i es totalment gratuïta, amb una aportació d’algun aliment sec (1 kg d’arròs, pasta, llegums,...), per al Banc d’Aliments. La distància es de 3 kms, sent accesible per a la gran majoria. Per a que tot vaja bé, et demanem la teua col.laboració, o bé participant (es recomana portar disfressa) o ajudant . Si pots ajudar (donant dorsals, aigua o tallant carrers), posa’t en contacte amb Benja Mansilla (690 155 666). Fem d’aquesta primera edició tot un èxit, participant! Col.laborem nosaltres, el Triatló i el Velo-Club.
 
XXXII San Silvestre popular de València: Dimarts, 30/12, a les 20:00, a la plaça de l’Ajuntament. Distancia: 5.000 mts. El Club traurà dorsals per a tots aquells que vullguen anar. Després, ens quedarem a sopar, com tots els anys. Si estàs interessat/ada, contacta amb Angela Martin (656 853 954), per a fer un compte dels que pogam ser. Tant per a l’una com per a l’altra, s’ha buscat una disfressa comuna per a que molta gent puga portar la mateixa.  Angela mateixa t’explicarà el que cal fer.
 

vore tot el calendari....
Activitats

Volta a peu al Mareny de Barraquetes

Nova cursa del Circuit i continuem baix el signe del 4. Encara que aquesta vegada hem baixat un esglaó entre els equips de xiques, la quarta posició s’ha repetit tant a nivell d’equip (quart entre els xics, això sí, més prop del tercer lloc), com a nivell individual. Han quedat quarts en les seues respectives categories, Benja Mansilla, Vicent Sanz, Angels González i Mila Pons. Això sí, per a mantindre les tradicions M. Angeles Fabra ha guanyat en la seua categoria.
Però, tal vegada, el més destacat de la crònica deu ser l’estreno “oficial” de la nova equipació de passeig. Sense dubtes, cada vegada anem més “mudats”, donant una gran imatge d’equip.
Fotos


Volta a peu a Sant Joanet

Encara que la calor ja ha començat, per sort, en feia menys que l’any passat, el que va ser un gran alleujament. Sant Joanet, nova prova del Circuit i bons resultats, encara que a nivells d’equips, tant femení com masculí, seguim estancats en la quarta plaça. Llàstima en la de xics, ja que algú dels membres del Club capdavanters no va puntuar, per no estar inscrit al Circuit. Una vertadera llàstima ja que, ara, ja no es pot. A nivell individual, notable millora respecte a les últimes curses de Benja Mansilla, que acabà octau de la general i quart de la categoria. Cal destacar també que , poc a poc, Sergi Parra va trobant les bones sensacions que havia perdut. Bona actuació de Vicent Sant (Tanke), al que animarem fins al final, per a veure si pot aconseguir un bon lloc en la seua categoria. I com, nous pòdiums per a les xiques, en aquesta ocasió van ser M. José Del Pozo Vidal, sexta de la general i primera veterana B; i també, Angels Gonzàlez que quedà segona de la seua categoria. Enhorabona a tots i totes per haver completat la prova, esperem que amb molt bones sensacions.
Fotos


Volta a peu a Algemesí

Amb una seriosa amenaça de pluja, s'ha disputat la volta a peu a Algemesí, nova prova del Circuit. Per sort, tot ha anat bé i s'ha pogut celebrar sense alteracions, un gran alleujament per a l'organització. En quant als nostres, repetim resultat, amb la quarta posició per equips, tant en homes, com en dones. Victòria per a M. José Del Pozo i M. Angeles Fabra, en les seues categories, completada amb el tercer lloc d’Àngels Gonzalez. Una vegada més, enhorabona!! La pròxima parada serà en Sant Joanet.
Fotos


Volta a peu a Alberic

Encara que no va ser un gran dia per al millor dels nostres, Benja Mansilla va demostrar que, malgrat no trobar-se bé físicament, es un exemple de compromís amb el Circuit. A la cursa d'Alberic " la de la mona", ens vam alegrar de veure a Andrés i donar-li l'enhorabona per la recent paternitat, de felicitar a Joan per l'èxit a la Transvulcania; per tornar a veure a Fernando corrent, després de la lesió; per comprovar que Antonio, a més de la bici també pot córrer alguna cursa; per que Mila va poder acabar després de la seua caiguda en bici; alguns “sustos” com les caigudes d'Enrique i Laura,....xicotetes històries de la gent que li dona sentit al Club. Com no, també tinguérem pòdiums amb el tercer lloc de David Blasco, en cadets; la victòria de M. José Del Pozo, entre les veteranes A ( quarta de la general); i el primer i segon lloc de M. Angeles Fabra i Àngels González, en la seua categoria. Enhorabona a tots i totes les que van participar!
Fotos


Volta a peu a l’Alcúdia

Una nova prova del Circuit i nou èxit per a les xiques del Club. La XXXI Volta a peu de l'Alcúdia ens ha deparat la victòria de les nostres corredores, per equips, així com de Lina Sánchis i M. José del Pozo, en les seues categories. A aquestes alegries cal afegir el tercer lloc d’Àngels González i com no, el bon paper dels xiquets i xiquetes, destacant el segon lloc d'Alex Morante, entre els cadets. Enhorabona!! Ens vegem a Alberic!
Fotos


vore totes les activitats....