Qui som i qué fem

Actualment som més de 150 famílies sòcies del Club, amb un total de més de 350 membres, de totes les edats.

  • Al ser un club esportiu, el que més fem és córrer, tant entrenant a la pista com anant a carreres per tot arreu. Alguns de nosaltres practiquem Triatló, en les seues distintes versions (aquatló, Duatló, Triatló) y distancies (des de sprints fins a Iron Man).

  • Però també organitzem excursions, així com alguns viatges, aprofitant la celebració d'alguna cursa important.

  • Fem un sopar de germanor després de Nadal, on ens ajuntem per a sopar i premiar als més destacats de l’any. Es una nit divertida, amb regals i sorpreses.

  • A més a més, tenim abans de l'estiu el 'dia del club', on quedem tots a les pistes per a fer una volteta de 5km, corrent, caminant, en patins o en bici. Per a reposar forces, tenim un esmorzaret abans d’anar a dutxar-nos.

  • A finals de juny fem una excursió, per a celebrar el final de curs, on anem a passar el dia a algun paratge bonic de la nostra Comunitat.

  • Per últim tenim la nostra 'famosa' Volta a peu, en la qual col•laborem tots els socis per a preparar-la.
    En l’apartat ENTRENAMENTS podràs veure les distintes opcions que tens per a poder entrenar.

Com fer-se soci

Per a fer-te soci has d’omplir correctament el full d'inscripció al club i fer-la arribar a algun dels entrenadors o a algun membre de la Junta, en els dies d'entrenament.


La inscripció al Club per a la temporada (comença al setembre) dona dret a participar en totes aquelles activitats que s'organitzen (excursions, viatges, dinars, etc), poder accedir a equipacions subvencionades, així com a poder entrenar a les pistes, amb l’assessorament d'un entrenador.


Quota individual: 75 €/ temporada. Pots rebaixar la quota, si vols, venen loteria de Nadal. Si vens 50 paperetes (250 €), solament pagaries 25 € de quota, i si vens 25 paperetes (125 €), la quota es quedaria en 50 €. Tots els pagaments es realitzaran mitjançant un càrrec, excepte la loteria que s’ingressarà al compte del Club.


Quota familiar: En principi, seria la mateixa que la individual, solament canvia en el cas de tindre xiquets/etes apuntades a partir de 8 anys, ja que es cobraria 25 € per xiquet. En aquest suposat, no s’incrementaria la loteria a vendre.
Dintre de la quota familiar s’inclou:

  • El/La soci/a i la seua parella.
  • Tots els fills menors de 8 anys.


Dintre del full d’inscripció, a l'apartat de la 'loteria' (Nadal),cal triar obligatòriament una de les opcions que posem al teu abast.


En cas de voler donar-se de baixa, cal comunicar-ho al Club (coixoscarlet@yahoo.es), abans de començar una nova temporada, per a no seguir passant els càrrecs. Si no es així, entenem que es continúa.

Comptes per a fer ingressos

Si has de fer algun pagament al club (equipacions, loteria, fitxa, sopar, campus,…), ho pots fer al següent compte.

IBAN: ES05 2038 6314 4730 0010 6818

Has de posar en concepte de què ho ingresses (Volta a peu, quota, fitxa, loteria, …) i el teu nom.