Canvi de logo del Club

En el seu moment la Junta va creure convenient fer una sèrie de canvis que contribuïren a modernitzar la imatge del Club. Amb tal fi, es va procedir a votar les distintes opcions per a canviar el logo del Club i éste ha estat el resultat després de que 70 socis/es, expressaren la seua opinió, mitjançant un correu al nostre e-mail.

LOGO  


Per tant, i amb un gran nombre de vots, l’opció guanyadora ha estat la B que, a partir d’ara, i amb les distintes variants adaptades a cada soport, anem a utilitzar.

Esperem que amb aquest canvi, xicotet però significatiu, comence una nova època per al Club que, al menys, siga tan próspera i positiva com ha estat fins ara.

Comunicació Nou Logo

Qui som i qué fem

Actualment som més de 100 famílies sòcies del Club, amb un total de més de 250 membres de totes les edats.
* Al ser un club esportiu, el que més fem és córrer, tant entrenant a la pista com anant a carreres per tot arreu.
* Però també organitzem excursions a paratges emblemàtics i especials, així com algun viatge de cap de setmana, aprofitant la celebració d'alguna cursa important (Eivissa, Àvila, Jaén....).
* Tenim el sopar de germanor després de Nadal, on ens ajuntem per a sopar tots i gaudir d'una vetllada esportiva i lúdica.
* A més a més, tenim abans de l'estiu el 'dia del club', on quedem tots a les pistes per a fer una volteta de 5km, corrent, caminant, en patins o en bici. Per a reposar forces, tenim un esmorzaret suau abans d’anar a dutxar-nos. Cap a migdia fem paelles al camp de futbol i la festa continua fins que es fa de nit.
*A final de curs (a finals de juny) tenim una excursió, on anem a passar el dia a algun paratge bonic de la nostra Comunitat.
* Per últim tenim la nostra 'famosa' Volta a peu, en la qual col•laborem tots els socis per a preparar-la.


Com fer-se soci

Per a fer-te soci has d’omplir correctament el full d'inscripció al club i fer-la arribar a algun membre de la Junta en els dies d'entrenament.
La inscripció al Club per a la temporada (comença al setembre) dona dret a participar en totes aquelles activitats que s'organitzen (excursions, viatges, dinars, etc), així com a poder entrenar a les pistes, amb la direcció d'un entrenador.
La quota actual es de:

  • 50 € a l'any (també entra la parella).
  • En la fitxa familiar, la parella de majors (p. ex. mare-pare), junt a un xiquet pagaran solament 50 €. En el cas d'haver un segon xiquet (major de 8 anys), la quota s'incrementaria en 25 €.


A l'apartat de la 'loteria' (Nadal),cal triar obligatòriament una de les opcions que posem al teu abast, que complementarà la quota anual.

Comptes per a fer ingressos

Pots ingressar en efectiu a qualsevol oficina de Bankia o enviar una transferència des del teu compte/banc.
Si has de fer algun pagament al club, ho pots fer al següent compte.

IBAN: ES05 2038 6314 47 3000106818

Has de posar en concepte de què ho ingresses (Volta a peu, quota, fitxa, loteria, …) i el teu nom..